PRACHTIG APPARTEMENT MET GEWELDIG UITZICHT (BINNENKORT BINNENKORT) La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410441 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €144,500

STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON) STUNNING APARTMENT WITH AMAZING VIEWS (COMING SOON)

Omschrijving

BINNENKORT - Dit PRACHTIGE APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING met een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en is gelegen op het bekende en gerespecteerde La Finca Golf Complex, Algorfa. Als u deze woning binnenloopt, is het eerste dat opvalt de verbazingwekkende gewelfde woon-/eetkamer die u een echt ruimtegevoel geeft door de hoogte van het plafond en die naadloos aansluit op de open keuken. Er is een boog aan de linkerkant die u naar de familiebadkamer brengt die een bad/douche heeft en een goede maat heeft. Aan de linkerkant is de logeerkamer die een goede maat heeft en is voorzien van twee eenpersoonsbedden en inbouwkasten. Je hebt dan de hoofdslaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en de grootste van de twee is en beschikt over inbouwkasten en een eigen en-suite. Terug naar de woonkamer zijn er glazen schuifdeuren die u naar een privéterras leiden, wat een ideale plek is om te zitten en te ontbijten, er is een trap die u naar het solarium brengt dat de hele dag zon heeft en is een ideaal gebied om te ontspannen en bij te kleuren, maar het echte voordeel van dit solarium is het uitzicht over de golfbaan en de vallei tot aan de bergen. Dit appartement is overal hoogwaardig ingericht en ligt op slechts een korte loopafstand van het gemeenschappelijke zwembad en de tuinen en op minder dan 10 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 144.500 euro en omvat het volgende:

Volledig Gemeubileerd
op het westen
Geweldig uitzicht
Deze kans biedt u, de toekomstige eigenaar, een appartement dat u alleen maar hoeft te doen met uw koffer, uw schoenen uitdoen en ontspannen!

Als u zich afvraagt, waarom heeft u voor La Finca gekozen? Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan lopen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €144,500
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Open haard
  • Volledig gemeubileerd
  • Gesloten gemeenschap
  • Golf
  • Uitzicht op de golf
  • Uitzicht op de bergen
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!