VILLA'S MET EEN VERDIEPING IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658058 Villa met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €219,900

SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA SINGLE STOREY VILLAS IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

Gelegen in de populaire Spaanse stad Pilar de la horadada, op slechts 3 km van de kust en de prachtige stranden van Torre de la horadada. Dit Spaanse stadscentrum heeft veel te bieden, van bars, restaurants, van alle nationaliteiten, tot winkelcentra en nog veel meer voor al uw dagelijkse behoeften.

Deze ontwikkeling van nieuwbouw gelijkvloerse villa's biedt gelijkvloerse villa's met een groot dakterras, met de optie van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers - een familiebadkamer en een en-suite badkamer in de hoofdslaapkame met de optie van een privézwembad op het terras aan de voorzijde.

Als u de villa betreedt via de voordeur in een moderne veranda, heeft u een open woon-eetkamer en een keuken, terwijl u door de woonkamer naar de gang loopt, de 2e slaapkamer aan de zijkant van u, die heeft ingebouwde inbouwkasten, de familiebadkamer tegenover en de hoofdslaapkamer voor u, met en-suite badkamer en grote inbouwkasten, beide slaapkamers hebben grote glazen deuren die uitkomen op het achterterras. Het dakterras, toegankelijk vanaf het terras aan de voorzijde en het zwembad, is de perfecte plek om gasten te ontvangen, te genieten van een barbecue of gewoon te ontspannen in de zon.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €219,900
Type woning Villa
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Postcode 03190
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 157 m2
Bebouwde oppervlakte 68 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin voor en achteraan
  • Één niveau
  • Zwembad optioneel
  • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!