NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN LA MATA La Mata

Ref: 658337 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €179,900

NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA NEW BUILD APARTMENTS IN LA MATA

Omschrijving

Introductie van een eigentijdse woonervaring in het hart van La Mata! Dit prachtige appartement op de begane grond heeft een modern design met 2 slaapkamers en 2 badkamers, met een indrukwekkende bouwgrootte van 95 m2. Stap binnen in een uitnodigende open woonkamer die naadloos overgaat in een stijlvolle keuken, perfect voor zowel ontspanning als het ontvangen van gasten.

Geniet van het gemak van vooraf geïnstalleerde airconditioning en de functionaliteit van ingebouwde kasten, die voldoende opbergruimte bieden voor al uw behoeften. Verlicht uw ruimte met de smaakvolle binnenverlichting, waardoor de sfeer in elke hoek wordt versterkt.

Stap naar buiten en ontdek een levendige gemeenschapssfeer, compleet met een verfrissend zwembad voor een ontspannen duik en sociale bijeenkomsten. Met zijn toplocatie en moderne kenmerken biedt dit appartement het toppunt van comfortabel en stijlvol wonen in La Mata.

La Mata is een charmant stadje in de regio Torrevieja, gelegen 40 km ten zuiden van de luchthaven van Alicante langs de kust. Het appartementenproject La Mata Plaza heeft een unieke locatie in het centrum van het stadsplein aan de noordkant van het strand van La Mata. Vanuit het gebouw heeft u direct uitzicht op het plein, het strand en de turquoise Middellandse Zee. Hier vindt u restaurants, bars, cafés, een kerk en een bakkerij. Velen van hen zijn het hele jaar door geopend. De stad La Mata heeft vrijwel alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, winkels, auditorium, een medisch centrum, apotheek, bank, een postkantoor en meer. Elke woensdag is er een grote straatmarkt met ongeveer 250 kramen. Hier kun je kleding, schoenen, fruit, groenten en veel goedkope artikelen kopen. Het gebied is populair bij Noord-Europeanen en is ook een favoriete vakantiebestemming voor mensen uit de grotere steden in het Spaanse binnenland, zoals Madrid.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2024
Prijs €179,900
Type woning Appartement
Locatie La Mata
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 95 m2

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • En-suite
  • Pré-installatie airconditioning
  • Zeezicht
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!