HERENHUIS IN QUADSTIJL GELEGEN IN LOS MONTESINOS Los Montesinos

Ref: 510104 Vier onder een dak met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €138,000

QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS QUAD STYLE TOWNHOUSE LOCATED IN LOS MONTESINOS

Omschrijving

Welkom is verheugd om dit FABELACHTIGE HERENHUIS in La Herrada, Los Montesinos, aan te bieden. Het pand is gebouwd over drie niveaus en heeft een interne bebouwde oppervlakte van 90m2, biedt drie slaapkamers en twee badkamers, met een perceelgrootte van 150m2, dit is een geweldige kans, want u leest verder en u zult zien waarom!

  Als u het perceel oploopt heeft u een ruim terras met een vaste pergola waardoor u heerlijk in de schaduw kunt dineren, een grote oprit en een verhoogd, overdekt terras.
Bij het betreden van het pand vindt u de ruime, open woonkamer en eetkamer, aan de rechterkant vindt u een kleine maar goed doordachte keuken, die voldoende opbergruimte en ruimte biedt om te koken, vanuit de keuken heeft u toegang tot een grote kamer die de huidige eigenaar gebruikt deze ruimte als barbecue en entertainmentruimte en gebruikt deze ruimte ook voor opslag.
Op de begane grond vindt u ook een logeerkamer met ingebouwde kasten en tot slot de badkamer op de begane grond met douche.
Op weg naar de eerste verdieping vindt u een logeerkamer, de huidige eigenaar heeft de ruimte optimaal benut en een bovenkastensysteem gecreëerd. De volgende kamer is de hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een groot privéterras. Ten slotte bevindt zich op de 1e verdieping de familiebadkamer die onlangs is gerenoveerd.
Op weg naar de 3e verdieping waar u het grote solarium op het dak vindt met voldoende ruimte om te entertainen en te genieten van de hele dag zon met uitzicht over de La Mata-meren en weelderige velden.
Deze woning biedt tal van voordelen zoals:

Gedeeltelijk gemeubileerd verkocht.

Gedeeltelijk voorzien van airconditioning

Ruime, aangelegde tuin

Goede locatie

Op het noorden gericht

Gemeenschappelijk zwembad

Dicht bij voorzieningen

We zijn verheugd om dit pand te koop te hebben, omdat het potentiële kopers zoals u de mogelijkheid biedt om een geweldig pand op een fantastische locatie te kopen voor een geweldige prijs. Bezichtiging is alleen op afspraak, dus neem nu contact met ons op om die afspraak te maken en meer te weten te komen over deze prachtige kans voordat het te laat is - Bedankt voor het kijken!

Gelegen in La Herrada (Los Montesinos) met prachtige golfbanen in de buurt. Slechts 10 minuten. rijafstand naar La Finca Golf, Vistabella Golf en La Marquesa. Het uitzicht op de Laguna, de nabijheid van de zee en golfbanen en de hoge bouwkwaliteit maken dit een eigendom dat u gezien moet hebben!

Details

Jaar 2007
Prijs €138,000
Type woning Vier onder een dak
Locatie Los Montesinos
Urbanisatie La Herrada
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 150 m2
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Buitenkeuken
  • Terras
  • Bijkeuken
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!