NIEUWBOUWWONINGEN IN SAN JAVIER, MURCIA San Javier

Ref: 658512 Bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €253,000

NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY NEW BUILD VILLAS IN SAN JAVIER, MURCIA KEY READY

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

 

WELKOM presenteert deze prachtige eigendommen gelegen in San Javier in Murcia met 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Met een interne bebouwde oppervlakte van 125m2 biedt deze woning een open woon-, eet- en keukengedeelte met openslaande deuren naar de aangelegde tuin en het privézwembad. Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kleerkasten en een volledig ingerichte familiebadkamer. Op de tweede verdieping vindt u een logeerkamer, een volledig ingerichte badkamer en aan de andere kant van de hal bevindt zich de hoofdslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een eigen terras. Eindelijk op weg naar het voltooide solarium op het dak via een trap vanuit de tuin.

- Belangrijkste kenmerken van deze woning:

-Volledig ingerichte moderne keuken

- Gemotoriseerde jaloezieën in woonkamer en slaapkamers

-Intercom systeem

- Voorgeïnstalleerde geleide airconditioning

-Witgoed inbegrepen in de keuken

-Privé zwembad

-Privé solarium op het dak

- LED-verlichting binnen en buiten

 

Beroemd om zijn zomerfestivals en zijn toewijding aan landbouw- en nautische activiteiten, gaat San Javier, gelegen in de Mar Menor, veel verder dan alleen de verwachtingen van stranden. Koele lucht en de frisse smaak van zeevruchten bieden alternatieven voor dit gebied, waarvan de belangrijkste toeristische trekpleisters Santiago de la Ribera en La Manga del Mar Menor zijn.
Naast de Middellandse Zee en op slechts 1,6 km van Mar Menor, een unieke natuurlijke omgeving met kalm, ondiep water, opent Roda Golf & Beach Resort zijn poorten in een regio die gezegend is met meer dan 250 km aan mediterrane stranden en bijna 300 dagen zon per jaar, allemaal met een gemiddelde temperatuur van 21 graden.

De Costa Cálida is de ideale plek om te genieten van een exclusief paradijs met alle culturele en natuurlijke rijkdommen die de regio Murcia te bieden heeft. Het is ook een paradijs van wereldklasse voor sportliefhebbers: watersporten of een oneindige verscheidenheid aan activiteiten zoals zwemmen, zeilen of waterskiën, maar ook landsporten, met opties die variëren van tennis tot wandelen of golf. Roda Golf wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in Murcia en ligt op een paradijselijke plek waar de prachtige natuur harmonieus samengaat met de Middellandse Zeekust. Ze zullen je alleen maar verbazen vanaf de eerste minuut.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €253,000
Type woning Bungalow
Locatie San Javier
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 140 m2
Bebouwde oppervlakte 125 m2

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Electrische rolluiken
 • En-suite
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Pré-installatie airconditioning
 • Privé zwembad
 • Solarium
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!