NIEUWBOUW VILLA'S IN FINESTRAT Finestrat

Ref: 658553 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €1,000,000

NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT NEW BUILD VILLAS IN FINESTRAT

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

WELCOME presenteert deze gloednieuwe villa's te koop in SIERRA CORTINA, een bevoorrechte omgeving tussen Benidorm en Finestrat. Voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Perceelgrootte vanaf - 282m2

Bouwgrootte vanaf - 154m2

Grootte privézwembad - 30m2

Deze woning biedt een ruime open woonkamer, eetkamer en keuken met een eiland dat als scheiding tussen de ruimtes fungeert. Vanuit de woonkamer vindt u grote openslaande deuren naar de enorme tuin met aangelegde tuinen en een privézwembad van 30 m2.

Verder in het pand vindt u een gastenslaapkamer met ingebouwde kasten en een volledig ingerichte familiebadkamer. Op de tweede verdieping van het pand vindt u nog een logeerkamer met ingebouwde kasten, een gedeelde familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met inloopkasten en een eigen en-suite badkamer. Op weg naar de 3e verdieping van het pand vindt u een groot privésolarium op het dak.

Deze woning is de perfecte ruimte om te entertainen, met de open keuken kunt u uw gasten te allen tijde zien, de ruime tuin en patio zorgen ervoor dat u buiten met vrienden kunt genieten van het Spaanse klimaat met een drankje en de 2 gastenslaapkamers betekent dat er genoeg ruimte voor gasten om te overnachten.

Bij de prijs inbegrepen:

- Gemotoriseerde jaloezieën op alle ramen

- Airconditioning met luchtkanalen

- Camera's met wifi-toegang op afstand

- Overal led-verlichting

- Eigen parkeerplaats met oplader voor de elektrische auto.

- Gemotoriseerde poort.

-  Irrigatie systeem

Een uniek landschap met prachtige stranden zoals Cala de Finestrat, Playa de Poniente en Playa de Levante, kilometers zand en zee om te ontdekken op slechts een paar minuten van elkaar en ongeveer 40 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven. Momenteel is er in het gebied een verstrooiing van bars en restaurants die typisch mediterrane gerechten serveren, met een paar winkels en voorzieningen ook in de buurt. Slechts iets verder weg vindt u echter alle voorzieningen en faciliteiten van Cala Finestrat en Benidorm voor diegenen die willen genieten van het bruisende nachtleven. De themaparken Terra Mitica en Terra Natura, het waterpark Aqualandia en het zee- en exotische dierenpark Mundomar zijn vlakbij en bieden allemaal een leuk dagje uit voor het hele gezin. Als u op zoek bent naar een paar rondjes golf tijdens uw vakantie, dan zult u bij Finestrat tevreden zijn met de Real Faula golfclub in de buurt, die twee uitstekende banen biedt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een ”‹”‹bezichtiging te regelen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €1,000,000
Type woning Villa
Locatie Finestrat
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 282 m2
Bebouwde oppervlakte 154 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Privé zwembad
  • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!