NIEUWBOUW VILLA'S IN DEHESA DE CAMPOAMOR Dehesa de Campoamor

Ref: 658589 Vrijstaand huis met 4 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €910,000

NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR NEW BUILD VILLAS IN DEHESA DE CAMPOAMOR

Omschrijving

Dit wooncomplex heeft een bevoorrechte locatie op 200 meter van het transparante water van Playa Aguamarina en andere stranden met blauwe vlag. Ook heel dicht bij allerlei soorten diensten: golfbanen, zeehavens, restaurants en een breed aanbod voor ontspanning en comfort in uw dagelijkse leven: supermarkten, financiële instellingen, medische centra, apotheken en winkelcentra zoals La Zenia Boulevard, op slechts 5 minuten weg, met meer dan 160.000 vierkante meter die allerlei soorten winkels huisvesten.

Alsof dat nog niet genoeg is, wordt deze woonwijk een paradijs voor golfers, aangezien u in de buurt kunt genieten van meer dan 15 golfbanen. Sommige van die banen zijn van internationaal niveau, zoals de Real Club de Golf de Campoamor, en andere zoals Las Colinas, Las Ramblas en de golfbaan Villamartin.


Luxe villa's met vier slaapkamers en vier badkamers op basis van een tweelaags basisontwerp bieden de mogelijkheid tot doorgroei. De woningen worden gebouwd volgens de laatste technieken en met gebruik van hoogwaardige materialen.

De villa's zullen een perfect canvas zijn voor elke smaak en elk ontwerp, smaakvol ingericht en uitgerust. Wij verzorgen zelfs de kleinste details van deze premium villa's, die een oppervlakte kunnen hebben van 300 m².


Huizen vol licht keerden naar buiten. De woon-eetkamer staat in verbinding met een grote veranda die de leefruimtes naar buiten projecteert. In totaal bijna 100 m² sociale ruimte met een zwembad en mediterrane tuin die met je meegroeit, ontwikkeld op twee niveaus om directe toegang vanaf twee verdiepingen mogelijk te maken en om het meeste uit de 500 m² percelen te halen.

Er zijn veel extra opties, zoals een verwarmd zwembad, een jacuzzi op het dak, een open haard en nog veel meer om uit te kiezen. Daarnaast bereiden wij uw huis voor van de fundering tot aan de voorzieningen om het snel en efficiënt uit te breiden zodra u beslist. Zo past het huis zich aan u aan en heeft het extra waarde als u ervoor kiest om het te verkopen.

Wij passen ons aan uw huidige en toekomstige verwachtingen aan. Dit is de vrucht van vele uren enthousiasme en werk: een open project waar jij het laatste woord hebt.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €910,000
Type woning Vrijstaand huis
Locatie Dehesa de Campoamor
Provincie Alicante
Slaapkamers 4
Badkamers 4
Perceel grootte 500 m2
Bebouwde oppervlakte 196 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Verwarmd zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!