NIEUWBOUW VILLA, LA MARINA La Marina

Ref: 410951 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €424,999

New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina New build villa on La Marina

Omschrijving

Welcome Estates presenteert met trots deze prachtige nieuwbouw villa!

Slechts 2 jaar oud en afgewerkt volgens de hoogste standaard met zoveel luxueuze extra's en volledig bemeubeld, instapklaar.

De woning beschikt over een op maat gemaakte, moderne en luxueuze keuken, volledig geïntegreerde en computergeprogrammeerde airconditioning en verwarming inclusief vloerverwarming door het hele huis, een buitentoilet (zodat u niet nat in het huis hoeft te komen vanuit het zwembad! ), grote inloop, volledig ingerichte kledingkast in de master slaapkamer, elektrische rolluiken op alle ramen om licht, warmte en beveiliging te regelen en nog veel meer!

Als u het perceel oploopt, ziet u als eerste het enorme zwembad (32 m2) en de mooie zit- en loungeruimtes op dit perceel van 500 m2. Het zwembad heeft een modern design, omgeven door beige, antisliptegels en heeft een ultramoderne douche op zonne-energie voor warm water. Naast het zwembad is er een mooie zithoek om te zitten en te ontspannen. En een terras naast de woonkamer, ideaal om buiten te dineren.

De woning is onderhoudsarm met antisliptegels rondom het huis, mooie beplante borders en kunstgras. Het enorme daksolarium is toegankelijk via een trap aan de achterzijde van het huis. Hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over La Marina en Guardamar del Segura terwijl u de hele dag van de zon geniet. Het is ook een geweldige ruimte voor entertainment.

Naast het buitentoilet is er een grote externe opbergkast en een enorme "Keter"-kast, echt handig voor extra opslag.

Het pand profiteert ook van beveiligde off-road parking voor tenminste 2 auto's op de geplaveide oprijlaan met dubbele lengte die toegankelijk is via de automatische elektrische poorten en er is een beveiligd intercomsysteem voor de voetgangerspoort.

Wanneer u het pand binnenkomt via de voorste veiligheidsdeur, loopt u een zeer ruime open woon- en eetkamer binnen, met muur tot muur, kamerhoge ramen / schuifdeuren die directe toegang geven tot de buitenruimte om te eten en ontspannen en het zwembad. Dit geeft de woning een zeer helder en luchtig gevoel.

Een blikvanger is de prachtige, op maat gemaakte keuken met ultramoderne apparatuur, werkbladen van silestone en hoogwaardige kasten met veel ruimte. Er is een geïntegreerde vaatwasser, magnetron en oven en een enorme Amerikaanse koelkast met vriezer. De keuken profiteert ook van geïntegreerde verlichting onder de wandkasten, wat bijdraagt ”‹”‹aan het luxueuze gevoel.

Langs de wijd open gang zijn er drie zeer grote slaapkamers en de familie badkamer. De slaapkamers hebben allemaal schuifdeuren van vloer tot plafond voor toegang tot de tuin en elektrische rolluiken. De master slaapkamer heeft een grote inloopkast en een volledig betegelde en-suite badkamer met grote inloopdouche en dubbele wastafel.

Er is ook een ruime bijkeuken met een ultramoderne wasmachine en een zelfcondenserende wasdroger en een achterdeur die gemakkelijke toegang tot buiten biedt voor het ophangen en drogen van de was.

Het pand profiteert ook van een warmtepomp op de grond die elektrische stroom levert om de energierekening te verlagen, waardoor het huis zeer economisch in gebruik is.

Bovendien wordt de luxe villa volledig bemeubeld aangeboden met eersteklas designmeubels, armaturen, fittingen en tuinmeubilair en op maat gemaakte vertikale jaloezieën in alle kamers.

Het ligt op slechts 10 minuten lopen van voorzieningen in de zeer gewilde urbanisatie La Marina en op slechts een paar minuten rijden van de witte zandstranden van La Marina en Guardamar del Segura.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Details

Prijs €424,999
Type woning Villa
Locatie La Marina
Provincie Alicante
Postcode 03177
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Geweldig uitzicht
  • Dichtbij het strand
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Vloerverwarming
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!