NIEUWBOUW VILLA IN CIUDAD QUESADA Ciudad Quesada

Ref: 658452 Villa met 3 slaapkamers en 4 badkamers en is geprijsd aan €699,900

NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD VILLA IN CIUDAD QUESADA

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

WELCOME presenteert deze prachtige nieuwe villa's in Ciudad Quesada.

U kunt kiezen uit drie villa-opties, elk met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een toilet die kunnen worden omgebouwd tot een bungalowstijl gebouwd op één niveau of een villastijl gebouwd op 2 niveaus.

Dit project van unieke op maat gemaakte villa's op percelen van 530 m2 met het allernieuwste op het gebied van design en kwaliteit.
De drie villamodellen kunnen tot in het kleinste detail worden gepersonaliseerd en zijn verkrijgbaar in twee maten, 150m2 en 160m2

Anderzijds zullen twee percelen strikt worden gereserveerd voor volledig op maat gemaakte villa's met uitzicht op de zoutmeren van La Mata.

Elke villa biedt een volledig aangelegde tuin met een eigen privézwembad en biedt voldoende ruimte om te entertainen en te genieten van de buitenlevensstijl die Spanje te bieden heeft.

Ciudad Quesada is een gezellige en populaire plek aan de kust van de Costa Blanca. Hier vindt u winkels, restaurants, cafés, bars, apotheken, banken, kappers, medische en tandheelkundige diensten en nog veel meer. In de hoofdstraat is recentelijk een gezellig winkelcentrum gebouwd met diverse winkels. Ciudad Quesada biedt ook verschillende activiteiten voor het hele gezin, zoals de beroemde golfbaan La Marquesa, bowlen, minigolf, tennisbanen, voetbalvelden, sportscholen, spa's, seizoensgebonden waterpark en nog veel meer.

De prachtige stranden van de Costa Blanca kust liggen als parels aan een touwtje, en op korte afstand heeft u toegang tot een aantal stranden. Het beroemde 9 kilometer lange zandstrand in Guardamar del Segura en het strand "Torrelamata" in La Mata zijn de twee dichtstbijzijnde stranden, op ongeveer 10-15 minuten rijden van Ciudad Quesada.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €699,900
Type woning Villa
Locatie Ciudad Quesada
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 4
Perceel grootte 530 m2
Bebouwde oppervlakte 160 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!