NIEUWBOUW VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 658586 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €620,000

NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA NEW BUILD VILLA IN AGUAS NUEVAS, TORREVIEJA

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

WELCOME is verheugd om u deze moderne villa te laten zien in Aguas Nuevas, Torrevieja, Costa Blanca.

De woningen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers, een grote kelder en een solarium. De villa's zijn gebouwd op een groot volledig aangelegd perceel met parkeerplaats, zwembad en jacuzzi.

Binnen in deze woning vindt u een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met een kookeiland/ontbijtbar. Op de begane grond vindt u een volledig ingerichte familiebadkamer en een logeerkamer met ingebouwde kleerkasten. Op de 2e verdieping van deze woning vindt u een logeerkamer met ingebouwde kleerkasten en een eigen terras en een grote hoofdslaapkamer met een inloopkast en een en-suite badkamer. Eveneens op de 2e verdieping vindt u een apart terras met toegang vanuit de gang.

Ten slotte vindt u op de bovenste verdieping van dit pand een solarium op het dak dat perfect is voor entertainment en om de hele dag van de zon te genieten!

Deze villa biedt ook:

Luxe villa's met grote ramen

 vloerverwarming

geleide airconditioning

aerothermisch systeem en volledig domotica.

Elke bezoeker van Torrevieja zal ongetwijfeld het havengebied bezoeken met zijn talloze restaurants, tapasbars en winkels. De visrestaurants zijn een must, want de vis komt vers van de lokale vissersboten.

Torrevieja heeft veel aantrekkelijke parken, tuinen en pleinen, zoals de Paraje Natural Municipal Molino del Agua en het Park of Nations, waar u kunt gaan zitten en gewoon ontspannen in de schaduw. Voor sightseeing in Torrevieja kunt u genieten van de haven, de vismarkt, de Kerk van La Inmaculata Conception, de Iglesia de Nuestra Señora del Rosario, rondleiding door de onderzeeër S-61 Delfin en het museum van zee en zout.
Torrevieja wordt omringd door de zoutmeren van de Laguna Salada de la Mata en de Laguna Salada de Torrevieja en als gevolg daarvan is het klimaat bedoeld om zeer gezond te zijn, vooral voor mensen met artritis.

De zoutmeren zijn beschermd en vormen een natuurlijke habitat voor tal van beschermde vogelsoorten, zoals de grotere flamingo en de grauwe kiekendief. De overdekte markt van Torrevieja biedt vis, vlees en verse groenten. Zorg ervoor dat u de lokale markt bezoekt waar verse groenten en fruit worden verkocht, evenals andere lokaal gemaakte goederen en producten - de marktdag in Torrevieja is op een vrijdag. Torrevieja is ook de thuisbasis van het winkelcentrum Habaneras en een Carrefour die 24 uur per dag geopend is. Er zijn meer dan honderd bars waarvan de meeste zich bevinden in de wijk El Baluarte in de wijk La Punta, die elk jaar duizenden bezoekers trekt als de plek om te genieten van de nachtleven van Torrevieja. Een van de belangrijkste redenen waarom gezinnen met kinderen Torrevieja kiezen als hun jaarlijkse zomervakantiebestemming zijn natuurlijk de stranden van Torrevieja. Torrevieja heeft meer dan twintig kilometer witte zandstranden waarvan de meeste eersteklas diensten en voorzieningen hebben, zoals speelplaatsen voor kinderen, douches, toiletten, EHBO-posten en strandwachten. De zuidelijke Costa Blanca staat bekend om zijn golfbanen en hoewel er Er zijn geen golfbanen in het resort zelf, er zijn vijf golfbanen in de buurt, namelijk de La Finca Golfbaan in Algorfa, de Club La Marquesa Golfbaan in Ciudad Quesada ten noorden van Torrevieja.

De golfbaan Villamartin in Villamartin, de golfbaan Las Ramblas en de Real Club de Golf Campoamar bevinden zich ten zuiden van het resort.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €620,000
Type woning Villa
Locatie Torrevieja
Urbanisatie Aguas Nuevas
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 405 m2
Bebouwde oppervlakte 143 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Onderbouw
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!