NIEUWBOUWWONINGEN MET OPrit EN SOLARIUM IN GRAN ALACANT Gran Alacant

Ref: 658232 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €211,000

NEW BUILD TOWNHOUSES WITH DRIVEWAY AND SOLARIUM IN GRAN ALACANT NEW BUILD TOWNHOUSES WITH DRIVEWAY AND SOLARIUM IN GRAN ALACANT NEW BUILD TOWNHOUSES WITH DRIVEWAY AND SOLARIUM IN GRAN ALACANT NEW BUILD TOWNHOUSES WITH DRIVEWAY AND SOLARIUM IN GRAN ALACANT NEW BUILD TOWNHOUSES WITH DRIVEWAY AND SOLARIUM IN GRAN ALACANT

Omschrijving

WELCOME presenteert een woning die de bijzonderheid heeft geen buren achter of voor te hebben, met uitzicht op het zwembad dat de woning heeft.

Dit model heeft twee opties voor binnenverdeling, waardoor er tot 3 slaapkamers en een solariumterras met privétoegang vanuit het huis kunnen worden verkregen.

In een van de slaapkamers bevindt zich een groot glas aan de voorzijde dat vrijwel de hele dag natuurlijk licht in huis brengt. De huizen zijn verdeeld in twee hoogtes, duplex type, met een trap met treden in lineaire en eenvoudige afwerkingen. Buiten heeft het een parkeerplaats van 30 m2 en een achtertuin. Deze woningen hebben ook een gemeenschappelijk zwembad.

Met deze eigenschappen kunt u de woning configureren in 2 verschillende interieurverdelingen.

Het huis kan worden verdeeld met 2 of 3 slaapkamers, met een semi-onafhankelijke of Amerikaanse keuken, 3 badkamers en een eigen solarium in elk huis. De interieurafwerking van het huis zal bestaan ”‹”‹uit porseleinen materialen in warme tinten van Porcelanosa, inclusief hoge keukenkasten en apparaten.

Deze eigenschappen bieden de mogelijkheid om de kamers van het huis te verdelen volgens de voorkeuren van elke klant, er zijn verschillende ontwerpmogelijkheden.

- Optie A - met een slaapkamer, keuken ingebouwd in de woonkamer en een badkamer op de begane grond + Boven met 2 slaapkamers en suite, elk met een binnenbadkamer + solarium.

- Optie B met semi-open keuken, woonkamer en een badkamer op de begane grond + Bovenverdieping met 2 slaapkamers en suite, elk met binnenbadkamer + solarium.

Deze eigenschappen worden geleverd met een aantal hoogwaardige afwerkingen, zoals:

- Porseleinen vloer van topkwaliteit.
- Hoogbeveiligde gepantserde hoofddeur met 5 ankerpunten.
- Witte schuiframen met koudebrugonderbreking en Climalit zonwering door het hele huis behalve badkamers.
- Postgevormde DM keukenmeubels, compact kwarts aanrechtblad en inbouwapparatuur inbegrepen.
- Pre-installatie van airconditioning leidingen door het hele huis.
- Luchtverwarmer inbegrepen (hernieuwbaar energiesysteem).
- Parkeerplaats op het oppervlak.

Gelegen naast fijne zandstranden zoals het El Carabassí-strand dat zandduinen en dennenbossen combineert, met de mogelijkheid om watersporten te beoefenen in geautoriseerde ruimtes. Het heeft ook een grote maritieme promenade in Arenales del Sol, die wordt bevolkt door wandelaars, fietsers en hardlopers.

Dicht bij de Clot de Galvany, waar u vele routes kunt ontdekken om verschillende omgevingen te leren kennen. Er zijn verschillende uitkijkpunten voor ieders plezier in Gran Alacant en El Faro of het kleine vissersdorpje Santa Pola, rijk aan artistiek erfgoed.

Eindeloze diensten en infrastructuren in de omgeving zoals: Winkelcentra, winkels, vlooienmarkt, recreatiegebieden, sportcentra, scholen, medische diensten, apotheken, bancaire entiteiten, administratiekantoren, bibliotheek, kerk, parken, enz.

Minder dan 5 minuten naar het strand.
Minder dan 10 minuten naar de luchthaven, verbonden door snelwegen en wegen.
Minder dan 15 minuten naar het stadscentrum van Alicante en Elche.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €211,000
Type woning Rijwoning
Locatie Gran Alacant
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 118 m2
Bebouwde oppervlakte 100 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Tuin
 • Privé parking
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!