NIEUWBOUW HUISJES IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658585 Rijwoning met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €247,500

NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD TOWNHOUSES IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM presenteert deze prachtige nieuwbouw herenhuizen in Pilar de la Horadada met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers.

Bij binnenkomst in het pand vindt u een enorme open woon-, eet- en keukenruimte die perfect is voor entertainment, aangezien u te allen tijde kunt socialiseren met uw gasten.

Vanuit de woonkamer vindt u een glazen schuifpui die leidt naar de aangelegde tuin met een terras op de begane grond en een optioneel zwembad.

Op de begane grond van het pand vindt u ook een gastentoilet.

Op de 2e verdieping van deze woning vindt u twee gastenslaapkamers met ingebouwde kleerkasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en ten slotte de hoofdslaapkamer met een grote inloopkast en een en-suite badkamer.

Inbegrepen in de prijs van deze herenhuizen:

- Vooraf geïnstalleerde airconditioning

- Vloerverwarming in de badkamers.


Ontworpen om uw dromen waar te maken. Exclusieve woningen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen en tuinen. Uitstekende locatie, op 5 minuten van de beste stranden met fijn zand, omgeven door de meest prestigieuze 18-holes golfbanen en dicht bij alle voorzieningen.

Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts vanaf het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn met fijne zandstranden en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers, omdat het aansluit op de Rincón- en Puerto-inhammen; de laatste met een promenade die tot leven komt op hete zomeravonden. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat tot aan de grens met Murcia reikt. Er is een volledig scala aan watersporten beschikbaar aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor kunt u ontspannen in een van de cafés op de Plaza Iglesia en de wereld aan u voorbij zien gaan terwijl u geniet van tapas - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €247,500
Type woning Rijwoning
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 144 m2
Bebouwde oppervlakte 89 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • En-suite
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Zwembad optioneel
  • Pré-installatie airconditioning
  • Vloerverwarming in badkamers
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!