NIEUWBOUW HERENHUIS IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS San Miguel de Salinas

Ref: 658408 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €157,000

NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS NEW BUILD TOWNHOUSE IN SAN MIGUEL DE LAS SALINAS

Omschrijving

WELCOME zijn verheugd om deze prachtige herenhuizen in San Miguel De Las Salinas te laten zien met 3 slaapkamers en 2 badkamers!

De Townhouses zijn gebouwd in 2007 en recentelijk aangekocht door een ontwikkelaar die de villa's heeft gerenoveerd en gemoderniseerd tot iets werkelijk spectaculairs op een fantastische locatie!

Bij binnenkomst in het pand vindt u de open woon- en eetkamer, verder in het pand vindt u de grote keuken, een aparte wasruimte, een volledig ingerichte badkamer en tot slot een slaapkamer op de begane grond met ingebouwde kasten.

Op de tweede verdieping vindt u de familiebadkamer en een logeerkamer met ingebouwde kasten en vervolgens de hoofdslaapkamer met een eigen terras. Vanaf de tweede verdieping vindt u ook toegang tot een klein terras. Op weg naar de 3e verdieping vindt u het grote solarium waar u kunt genieten van een drankje in de warme Spaanse avonden. Vanuit het woongedeelte vindt u tevens toegang tot het geheel afgewerkte souterrain welke groot genoeg is om als tweede woonruimte te gebruiken! Het pand heeft ook toegang tot een gemeenschappelijk zwembad en tuinen.

Deze herenhuizen bieden de nieuwe koper de kans om met een klein budget een nooit bewoonde, moderne villa te bezitten!


San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpen en steden die net landinwaarts aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje liggen. De luchthaven die het dichtst bij San Miguel de Salinas ligt, is de luchthaven van Alicante, op vijftig minuten rijden met de auto, terwijl veel vakantiegangers ook de luchthaven van Murcia gebruiken aan de oevers van de Mar Menor, op slechts dertig minuten afstand.

De dichtstbijzijnde badplaatsen bij het dorp zijn Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, op minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandelexpedities en vogels kijken ligt op minder dan vijf minuten rijden.

De stad geniet meer dan driehonderd dagen jaarlijkse zonneschijn, dus zelfs in de winter kun je meer zonnige dagen verwachten dan regenachtige dagen, wat perfect is om te golfen op Las Ramblas, Villamartin of Campoamor, die op minder dan vijftien minuten rijden met de auto liggen. de badplaatsen Playa Flamenca, Campomar, La Zenia en Cabo Roig.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €157,000
Type woning Rijwoning
Locatie San Miguel de Salinas
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 180 m2
Bebouwde oppervlakte 169 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Tuin vooraan en opzij
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Verbouwd
 • Veiligheids grills
 • Solarium
 • Onderbouw
 • Bijkeuken
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!