NIEUWBOUW MODERNE VILLAS IN PILAR DE HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658057 Villa met 3 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €329,900

NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA NEW BUILD MODERN VILLAS IN PILAR DE HORADADA

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

Nieuwe ontwikkeling bestaande uit moderne nieuwbouwvilla's, met uitzicht op zee, gelegen in Pilar de la horadada. Gelegen op slechts 3 km van de kust en prachtige stranden van Torre de la horadada. Dit Spaanse stadscentrum heeft bars, restaurants, winkelcentra en nog veel meer voor al uw dagelijkse behoeften.

Met 3 en-suite slaapkamers, apart toilet op de begane grond, groot terras naast de hoofdslaapkamer en privé solarium op het dak.

Op de begane grond is een open grote keuken en een lounge-eetkamer met grote glazen deuren die uitkomen op het terras en het zwembad. ook op de begane grond is de derde slaapkamer met inbouwkasten en en-suite badkamer met inloopdouche, en een toiletruimte onder de trap.

Op de eerste verdieping naast de overloop bevindt zich de 2e slaapkamer, die ook is voorzien van grote inbouwkasten en en-suite badkamer en inloopdouche. Bij het verlaten van de 2e slaapkamer aan de overkant van de overloop vindt u weer de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite badkamer ook met inloopdouche met grote glazen deuren die uitkomen op een terras. Vanaf de overloop gaat u verder naar boven en komt u uit op het prachtige privédakterras op het dak.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2020
Prijs €329,900
Type woning Villa
Locatie Pilar de la Horadada
Urbanisatie SUN GOLF VILLAS
Provincie Alicante
Postcode 03190
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Perceel grootte 170 m2
Bebouwde oppervlakte 109 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Alarm systeem
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Privé parking
  • Zeezicht
  • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!