NIEUWBOUW LUXE VILLA IN CIUDAD QUESADA Ciudad Quesada

Ref: 658516 Villa met 4 slaapkamers en 3 badkamers en is geprijsd aan €629,000

NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA NEW BUILD LUXURY VILLA IN CIUDAD QUESADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM presenteren deze luxe villa gelegen in de populaire vakantiebestemming Ciudad Quesada!

Selectie van 6 exclusieve designwoningen. Charmante functionele, ruime en lichte villa's, gelegen in een rustige buurt van Quesada. Met minimalistische kenmerken, hoogwaardige apparaten met een vleugje verfijning gekenmerkt door zorgvuldige distributie, veel natuurlijk licht, hoogwaardige afwerking en materialen.

De villa's zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een moderne levensstijl. Met 4 slaapkamers en 3 badkamers, allemaal voorzien van een garage, een groot privé zwembad, zonnige terrassen en een afgewerkte tuin op een fantastische locatie. De huizen vallen op door hun uitstekende avant-garde architectuur met een mediterraan tintje.

Energie-efficiëntie SWW op basis van hernieuwbare energie, met airconditioning en oplaadpunt voor elektrische voertuigen en voorinstallatie van glasvezel.

Zoals je kunt zien aan de plattegronden op de foto's, is een ander prachtig kenmerk van deze woning de mogelijkheid om een ”‹”‹volledig afgewerkte kelder toe te voegen, dit zou een extra slaapkamer en woonkamer creëren die kan worden gebruikt voor gasten, een aparte ruimte voor oudere kinderen of misschien zelfs een speelkamer! De keuzes zijn eindeloos!

Het complex is gelegen in de prachtige woonwijk Quesada. Biedt gemakkelijke toegang tot winkelcentra die op slechts een korte loopafstand liggen. De ideale plek voor sport- en natuurliefhebbers en op slechts een paar minuten rijden van 7 prachtige blauwe vlag stranden in de omgeving.

Luchthaven Alicante op 30 km afstand
Omgeven door Blauwe Vlag-stranden
18-holes golf- en countryclub
Aventura Spanje / Multi-avontuur
Zondagsmarkt el Zoco
Aquapark Rojales.


Quesada, een stad in het zuiden van de Costa Blanca, ligt op slechts 30 km. van de luchthaven van Alicante. Gevestigd in de jaren 70 en sindsdien is het een van de meest exclusieve gebieden geworden op slechts 5 km. afstand van de beroemde bekroonde stranden met blauwe vlag van Guardamar. Quesada is een nette woonwijk met mooi aangelegde kenmerken, een prachtig uitzicht op de Murciaanse bergen, omgeven door een landschap van sinaasappel- en citroenboomgaarden net naast de lagune en de beroemde zoutmeren van Torrevieja. Quesada heeft een eigen 18-holes golfbaan " La Marquesa" plus een Country Club. Voor de meer veeleisende golfliefhebber zijn er in de omgeving andere golfbanen te vinden zoals: La Finca golf, Royal Campoamor golf en Las Ramblas golf op nog geen 15 km afstand.

Wandel langs de Mercadillo el Zoco - een markt die elke zondag wordt gehouden en die alles biedt, van verse groenten en fruit tot boeken. Plan een picknick of een wandeltocht in het prachtige dennenbos El Recorral of bezoek de minigolf voor de jongste leden van het gezin, als u een vrije dag nodig heeft om uw benen te ontspannen na een wandeling van 18 holes in La Marquesa Golf.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €629,000
Type woning Villa
Locatie Ciudad Quesada
Provincie Alicante
Postcode 03170
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Perceel grootte 300 m2
Bebouwde oppervlakte 265 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Garage
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Optional underbuild
  • Privé zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!