NIEUWBOUW AANPASBARE VILLA'S IN LA MARINA La Marina

Ref: 658497 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €508,324

NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA NEW BUILD CUSTOMIZABLE VILLAS IN LA MARINA

Omschrijving

WELKOM presenteert deze prachtige villa die volledig kan worden aangepast aan uw exacte specificaties!

Door deze woning te selecteren, kiest u voor een moderne gelijkvloerse villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers op een perceel van minimaal 500m2.

Bovenstaande specificaties zijn 'standaard' maar u kunt zelf kiezen hoe deze schitterende villa tot leven komt! U bent de beslissende stem over hoe u wilt dat deze villa eruitziet, het is volledig aanpasbaar aan uw exacte specificaties!

Inbegrepen in de prijs van deze villa ontvangt u ook -

- Vloerverwarming in de badkamers

- Thermische en akoestische isolatie.

- Voorgeïnstalleerde airconditioning

La Marina is een klein kustplaatsje aan de Costa Blanca, gelegen tussen Santa Pola en Alicante in het noorden, Guardamar en Torrevieja in het zuiden. La Marina ligt op ongeveer 30 minuten rijden van de luchthaven van Alicante.

De natuurlijke omgeving combineert uitgestrekte stranden met spectaculaire glooiende duinen met het zandstrand van La Marina dat zich zo'n 17 kilometer uitstrekt van Santa Pola tot Torrevieja.

Bezoekers kunnen genieten van een keuze uit de Spaanse of internationale keuken, genieten van een glas sangria terwijl ze genieten van prachtige live Spaanse muziek en kijken naar de prachtige zonsondergangen. Een reis naar La Marina is niet compleet zonder een bezoek aan een Spaanse Bodega, waar men een van de vele verschillende wijnen kan proberen met een typische Tapa uit de omgeving.

Neem nu contact met ons op om een ”‹”‹afspraak te maken om deze appartementen te bekijken, aangezien we een ontmoeting met de bouwer aanbevelen om te bekijken welke opties er zijn om er zeker van te zijn dat het ideaal is voor uw persoonlijke vereisten, plus, we zullen u meenemen op een rondleiding door het gebied en u laten zien wat Benimar te bieden heeft, bedankt voor het kijken

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €508,324
Type woning Villa
Locatie La Marina
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 550 m2
Bebouwde oppervlakte 174 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Vloerverwarming in badkamers
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!