NIEUWBOUW BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO Murcia

Ref: 658361 Bungalow met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €264,000

NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO NEW BUILD BUNGALOW IN DOLORES DE PACHECO

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM presenteren deze prachtige bungalows met 3 slaapkamers en 2 badkamers in Dolores de Pacheco, op slechts een paar minuten rijden van de prachtige Roda-golfbaan!

Bij het betreden van het pand bevindt u zich in de open woonkamer, eetkamer en keuken, dit is een grote moderne ruimte met balkondeuren die openen om een ”‹”‹gemakkelijke stroom van buiten naar het pand te creëren, perfect voor entertainment in de zomer!

Verderop in het pand vindt u de twee gastenslaapkamers, beide met ingebouwde kasten en openslaande deuren naar een klein terras. De volgende kamer is de gedeelde familiebadkamer die volledig is uitgerust met een douche en schermen en tot slot de hoofdslaapkamer met kasten over de hele lengte van de muur, een en-suite badkamer en openslaande deuren naar het terras in de voortuin.

De woning staat op een perceel van 126m2 en heeft een eigen privé zwembad omgeven door een aangelegde tuin. Aan de achterkant van de keuken vindt u de ingang naar een klein terras met de trap naar het dakterras.

Deze woning biedt een aantal extra's zoals:

-Pre-installatie zomerkeuken op het solarium.

- Witgoed inbegrepen in de keuken

- Pre-installatie van airconditioning units

- Individueel zwembad met 2 binnenverlichting en met douche.

 

Dolores de Pacheco is een dorp van tradities en ligt ver weg van het massatoerisme, hoewel dit gemakkelijk te bereiken is via de nabijgelegen snelweg. Dolores de Pacheco is een zeer korte rit (2 minuten) van de steden Roda en Dolores met banken, winkels, supermarkten, scholen en medische voorzieningen. De luchthaven van San Javier ligt op slechts 5 minuten afstand en de luchthaven van Alicante ligt op ongeveer 40 minuten rijden. De stranden van de Mar Menor liggen op slechts 5 minuten afstand en er zijn verschillende golfbanen op korte rijafstand.

Deze accommodatie ligt op slechts 19 minuten lopen of 5 minuten rijden van de Roda-golfbaan aan de Middellandse Zee en op slechts 1,6 km afstand van Mar Menor, een unieke natuurlijke omgeving met kalm, ondiep water. Roda Golf & Beach Resort opent zijn poorten in een regio die gezegend is met meer dan 250 kilometer aan mediterrane stranden en bijna 300 dagen zon per jaar, allemaal met een gemiddelde temperatuur van 21 graden.
De Costa Cálida is de ideale plek om te genieten van een exclusief paradijs met alle culturele en natuurlijke rijkdommen die de regio Murcia te bieden heeft. Het is ook een paradijs van wereldklasse voor sportliefhebbers: watersporten of een oneindig aantal activiteiten zoals zwemmen, zeilen of waterskiën, maar ook landsporten, met opties die variëren van tennis tot wandelen of golf.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €264,000
Type woning Bungalow
Locatie Murcia
Urbanisatie Dolores De Pacheco
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 153 m2
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • En-suite
  • Tuin
  • Golf
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Één niveau
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Buitenkeuken
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!