NIEUWBOUW MODERNE APPARTEMENTEN IN VILLAMARTIN Villamartin

Ref: 658296 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €149,000

NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN NEW BUILD APARTMENTS WITH SOLARIUM IN VILLAMARTIN

Omschrijving

WELKOM presenteert deze prachtige nieuwbouw APPARTEMENTEN in VILLAMARTIN met 2 slaapkamers, 1 badkamer, een terras en een solarium met een gemeenschappelijk zwembad.

Deze appartementen combineren moderne elementen met het comfort en de warmte die u van een huis nodig heeft en in tegenstelling tot veel andere appartementen bieden deze een grote buitenruimte in de vorm van het dakterras met voldoende ruimte om te ontspannen en te entertainen en toegang tot het gemeenschappelijk zwembad op het dak.

Het appartement biedt een open woon- en keukenruimte, 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en een volledig ingerichte familiebadkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de terrasvormige tuin waardoor het zonlicht door de glazen deuren naar binnen kan stromen, waardoor een lichte en luchtige leefruimte ontstaat.

Deze appartementen bieden ook een aantal extra's voor meerkosten zoals:

Verlichting voor 1600 Euro

Witgoed Apparaten voor 2990 Euro

Airconditioning voor 2300 euro

Villamartin ligt dicht bij drie kampioenschapsgolfbanen - Campoamor, Las Ramblas en Villamartin. Zelfs als u niet van golf houdt, heeft Villamartin tal van attracties. Hoewel Villamartin iets landinwaarts ligt, is het niet ver van de kust en vele geweldige stranden. Het Villamartin-plein is zeker een vermelding waard. Dit is een plein omringd door winkels, bars, cafés, banken en restaurants. In de hitte van de zomer bruist het nachtleven van het leven en het lawaai.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €149,000
Type woning Appartement
Locatie Villamartin
Provincie Alicante
Postcode 03189
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Perceel grootte 106 m2
Bebouwde oppervlakte 53 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Roof terrace
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!