NIEUWBOUW APPARTEMENTEN OP SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT Santa Rosalia Lake and Life Resort

Ref: 658565 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €294,900

NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON SANTA ROSALIA LAKE AND LIFE RESORT

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM presenteert deze moderne nieuwbouwappartementen gelegen aan het Santa Rosalia-meer en Life Resort in Torre Pacheco in Murcia.

Het aanbieden van een optie van 2 of 3 slaapkamers met een minimum van 20m2 terras.

Deze aanbieding is voor het appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers dat een open woonkamer, eetkamer en keuken biedt met een logeerkamer, een volledig ingerichte familiebadkamer en een hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer.

Deze appartementen hebben aangelegde gemeenschappelijke tuinen en een gemeenschappelijk zwembad.

Bij de prijs inbegrepen:

- Witte goederen

- Voorgeïnstalleerde airconditioning

- Alarmsysteem geïnstalleerd

Santa Rosalia Lake and Life Resort is een nieuw omheind resort met een groot aantal nieuwbouwvilla's en appartementen. Perfect gepositioneerd op slechts een steenworp afstand van het Mar Menor Golf Resort en een korte rit naar de zandstranden en het warme water van de Mar Menor.

Het hart van het leven van Santa Rosalia is de ruimte van 124.000 m2 om te genieten van het buitenleven. Het is een unieke plek om naar huis te bellen met 24-uurs beveiliging om u gemoedsrust te geven als u niet thuis bent.

In het centrum van het Santa Rosalia Life Resort vindt u "La Reserva" Een enorme tuin verdeeld in verschillende gebieden met attracties waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van tijd doorbrengen met familie en vrienden in de parken en recreatiegebieden. Het hele resort heeft aangelegde tuinen met overal mediterrane planten. De resorts hebben meer dan 5 km aan paden en paden voor hardlopen en fietsen. Bovendien is er een onafhankelijk winkelgebied net buiten het terrein met directe toegang vanaf de weg en vanaf het complex zelf.
In het centrum van het resort vindt u "The Lake", meer dan 16.000 m2 bruisend water en het grootste kunstmatige meer van Europa. Het juweel van het reservaat, de ideale plek om te ontspannen in de zon, af te koelen in het kristalheldere water, aan lichaamsbeweging te doen of de dag door te brengen met familie en vrienden. Het meer is opgedeeld in gebieden, zodat u zonder zorgen kunt sporten of rustig kunt zwemmen. Ontspan op een van de 3 stranden die Santa Rosalia biedt, met poederachtig wit zand en het verfrissende koele water van het meer waan je je in het paradijs!

De Beachclub biedt een spectaculair uitzicht over het meer en leidt rechtstreeks naar het strand, met zijn chill out terras en speel- en ontspanningsruimtes voor kinderen en volwassenen, het is de perfecte plek om een ”‹”‹hapje of een drankje te doen met familie en vrienden.

Hier zijn slechts enkele van de activiteiten waaraan u kunt deelnemen in dit ongelooflijke resort:
- Paddleboarden vanaf het strand op het westen
- Speel strandvolleybal
- Yoga beoefenen in La Reserva
- Speel Adventure Golf of Disk Golf
- Neem de kinderen mee naar een van de vele kinderspeelplaatsen
- Speel je favoriete sporten op een van de vele banen

Als klap op de vuurpijl ligt het resort tussen de gemeenten Torre Pacheco en Los Alcazares. Het maakt deel uit van de beroemde Costa Calida met 250 km kustlijn verspreid tussen twee zeeën en de Mar Menor.
U vindt er schitterende stranden en baaien met warm zand en kristalhelder water. Een prachtig gebied met het hele jaar door gemiddelde temperaturen van 18 graden.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €294,900
Type woning Appartement
Locatie Santa Rosalia Lake and Life Resort
Urbanisatie torre pacheco
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 125 m2
Bebouwde oppervlakte 102 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Alarm systeem
  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Jacuzzi
  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurpark
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Sauna
  • Security system
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!