NIEUWBOUW APPARTEMENTEN OP LAS COLINAS GOLF RESORT Las Colinas Golf Resort

Ref: 658604 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €435,000

NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT NEW BUILD APARTMENTS ON LAS COLINAS GOLF RESORT

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

Welcome is verheugd om deze prachtige moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers, ruime terrassen en/of privétuinen te koop aan te bieden, dicht bij de golfbaan in Las Colinas Golf. Kwaliteitsafwerking, garage & bergruimte bij elke unit. Omringd door natuurgebied en mediterraan bos met oriëntatie op het zuiden, zuidwesten.

Elk huis is ontworpen voor de luxemarkt en beschikt over eigentijdse en zeer hoogwaardige afwerkingen met grote, ruime terrassen en elke woning heeft een eigen parkeerplaats en opslagruimte.

Deze Premium-eigendommen in Las Colinas Golf beschikken over het allernieuwste op het gebied van huistechnologie, hoogwaardige keukenapparatuur, overal geleide airconditioning, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in het hele pand), overal led-verlichting, gemotoriseerde buitenluiken (slaapkamers), prachtige aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en designzwembad. Alle appartementen en villa's in het resort zijn verdeeld in verschillende privégemeenschappen die omheind zijn en elk hun eigen unieke ligging hebben.

Las Colinas Golf & Country Club is gelegen in Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. "Las Colinas" ligt in de heuvels en wordt omgeven door een natuurreservaat, mediterraan bos en fruitboomgaarden, wat een unieke, afgelegen en rustige omgeving biedt. Deze gated community met 24-uurs beveiliging biedt een prachtige selectie moderne appartementen en villa's. De golfbaan is door de World Travel Awards uitgeroepen tot beste golfbaan van Spanje in 2015, is ook uitgeroepen tot beste villaresort in Spanje in 2015 en 2016 en heeft sindsdien verschillende andere prijzen gewonnen.

Las Colinas is een van de meest prestigieuze resorts in de regio geworden en heeft een aantal professionele sportpersoonlijkheden in de gemeenschap die hun vakantiehuis hier in het resort van Las Colinas Golf hebben gekocht vanwege de algehele uitstraling van de voorzieningen en de omgeving. als de superieure en hoogwaardige "Las Colinas Properties".

Met het stabiele klimaat van de Middellandse Zeekust kunt u het hele jaar door genieten van uw droomvakantiehuis en dankzij de ideale verbinding met de luchthavens van Alicante en/of Murcia zult u zonder problemen een rechtstreekse vlucht vinden vanuit uw land van herkomst. De witte zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Campoamor of Mil Palmeras liggen op slechts 7 km afstand, evenals het nieuwe open winkelcentrum van "Zenia Boulevard". Talrijke architecten en technische teams hebben hard gewerkt om de infrastructuur en algemene richtlijn voor de ontwerp van het Resort van Las Colinas en de eigendommen die zich daarin bevinden. In lijn blijven met het moderne ontwerp en de moderne architectuur is een van de belangrijkste punten en redenen voor het succes van Las Colinas Golf & Country Club, evenals het respect voor het omringende groen en het kunnen aanpassen van elk nieuw ontwerp- en vastgoedproject binnen zijn natuurlijke omgeving.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €435,000
Type woning Appartement
Locatie Las Colinas Golf Resort
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 406 m2
Bebouwde oppervlakte 102 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Security system
  • Zuid gericht
  • Vloerverwarming in badkamers
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!