NIEUWBOUW APPARTEMENTEN GELEGEN IN SAN MIGUEL DE SALINAS San Miguel de Salinas

Ref: 658654 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €224,900

NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS LOCATED IN SAN MIGUEL DE SALINAS

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

WELCOME presenteert deze gloednieuwe appartementen gelegen in San Miguel de Las Salinas.

Dit nieuwe wooncomplex bestaat uit appartementen in bungalowstijl met 2 en 3 slaapkamers. Deze aanbieding is voor een woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Kies tussen een gelijkvloers appartement met tuin

of

Een appartement op de bovenste verdieping met een terras en een eigen solarium.

Dit volledig gesloten wooncomplex heeft gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen, groene zones en een speeltuin voor kinderen.

Binnen in het pand vindt u een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met openslaande deuren naar uw terras of tuin, afhankelijk van het niveau dat u kiest. Verder in het pand vindt u een grote slaapkamer met ingebouwde kleerkasten, een volledig ingerichte gedeelde badkamer en de hoofdslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een en-suite badkamer.

Kwaliteitsherinneringen:

Rolluiken in alle ramen, slaapkamers en woonkamer.
airconditioning pre-installatie in slaapkamers en woonkamer.
Volledig ingerichte keuken, boven- en onderkasten, ingebouwde enkele spoelbak en werkblad.
Inductiekookplaat en afzuigkap aanwezig in de keuken


San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpjes en steden net landinwaarts gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. De luchthaven die het dichtst bij San Miguel de Salinas ligt, is de luchthaven van Alicante, op vijftig minuten rijden met de auto, terwijl veel vakantiegangers ook gebruikmaken van de luchthaven van Murcia aan de oevers van de Mar Menor, op slechts dertig minuten rijden.

De badplaatsen die het dichtst bij het dorp liggen zijn Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, op minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandelexpedities en vogels spotten ligt op minder dan vijf minuten rijden.

De stad geniet van meer dan driehonderd dagen zon per jaar, dus zelfs in de winter kunt u meer zonnige dagen verwachten dan regenachtige dagen, wat perfect is om te golfen op Las Ramblas, Villamartin of Campoamor, die op minder dan vijftien minuten rijden met de auto liggen. de badplaatsen Playa Flamenca, Campomar, La Zenia en Cabo Roig

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €224,900
Type woning Appartement
Locatie San Miguel de Salinas
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 200 m2
Bebouwde oppervlakte 83 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Speeltuin
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Electrische rolluiken
 • En-suite
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Solarium optioneel
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!