NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN VILLAJOYOSA Villajoyosa

Ref: 658792 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €254,400

NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA NEW BUILD APARTMENTS IN VILLAJOYOSA

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

WELKOM presenteer deze unieke luxe residentie aan de Costa Blanca, gelegen op slechts 700 meter van het strand! Deze woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Binnen in deze woning vindt u een open woon- en eetkamer met een aparte keuken met wasruimte. Vanuit de woonkamer vindt u openslaande deuren naar het terras. Verderop in het pand vindt u twee ruime kamers met ingebouwde kasten en een volledig ingerichte familiebadkamer en de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen badkamer.

Dit complex wordt ook geleverd met aangelegde gemeenschappelijke tuinen, een groot gemeenschappelijk zwembad en een kinderbad. Bij elke woning hoort ook een parkeerplaats.

 

Gelegen aan de noordkant van de Costa Blanca in de provincie Alicante, is Villajoyosa (La Villa Joiosa) de hoofdstad van de wijk Marina Baixa. Het is een prachtige en historische stad en strekt zich uit over de lengte van een prachtig breed zandstrand, met mooie gekleurde vissershuisjes langs de kust en omgeven door bergen op de achtergrond.
Gelegen op ongeveer 26 kilometer van de stad Alicante en de internationale luchthaven van Alicante, is Villajoyosa een goed gelegen bestemming, ideaal voor het verkennen van de rest van de kustlijn van de Costa Blanca.
Villajoyosa heeft een rijk cultureel erfgoed. Het is een geschiedenis als stad die teruggaat tot de 6e eeuw en werd bewoond door de Grieken, Feniciërs, de Romeinen en natuurlijk de Moren
De stad zoals die nu bekend staat, werd in 1293 gesticht door een admiraal die diende bij de marine van het koninkrijk Aragon. De naam Villajoyosa betekent letterlijk Blijde stad.
Villajoyosa ligt aan de monding van een rivier die uitmondt in de Middellandse Zee. Drie kilometer brede, gouden zandstranden maken deel uit van de plaatselijke kustlijn. De plaatselijke stranden zijn populair bij watersportliefhebbers en er zijn goede faciliteiten op het strand
De lange strook wit zand wordt omlijst door een boulevard met bars en restaurants die veelal een Spaans karakter hebben en veel palmbomen die de nodige schaduw bieden voor een leuk dagje uit.

Het strand heeft ook een uitgebreide speeltuin voor kleine kinderen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €254,400
Type woning Appartement
Locatie Villajoyosa
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 95 m2
Bebouwde oppervlakte 88 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Toegang voor mindervaliden
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Pré-installatie airconditioning
 • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!