NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 658465 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €259,900

NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS IN TORREVIEJA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

WELKOM presenteren deze prachtige nieuwbouw appartementen die momenteel in aanbouw zijn in Torrevieja, deze appartementen bieden 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Deze appartementen bieden veel ruimte aan hun nieuwe eigenaar met een bebouwde oppervlakte van 131m2 en bieden uitzicht over de zoutmeren van Torrevieja.

Bij binnenkomst in het appartement vindt u een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met grote glazen openslaande deuren die toegang geven tot het enorme terras en waardoor natuurlijk zonlicht het pand binnenstroomt.

Verderop in het pand vindt u een logeerkamer, een volledig ingerichte familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met een eigen badkamer en ingebouwde kasten.

Dit nieuwbouw wooncomplex UNIEK in de wijk. Samengesteld uit 136 luxe woningen gebouwd met materialen van topkwaliteit. Elke kamer heeft een magisch uitzicht op de roze lagune van Torrevieja en de Middellandse Zee.

Het resort biedt idyllisch aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met 3 zwembaden, jacuzzi's, fitnessruimte, paddle-tennisbaan, minigolf, kindergedeelte, oplaadpunt voor elektrische voertuigen... en nog veel meer! Dankzij de eersteklas faciliteiten en groene zones kunt u samen met uw familie en vrienden genieten van de 320 dagen zon die de Costa Blanca te bieden heeft.

Alles waar u van kunt dromen binnen handbereik Met vrijetijds- en rustruimtes voor elk moment van de dag en zonder uw huis te verlaten. De huizen hebben meer dan 131m2 verdeeld in een ruime woon-eetkamer met open keuken, 2 grote slaapkamers en 2 badkamers.

U kunt kiezen tussen bungalows op de begane grond met zijn 2 grote privéterrassen om te genieten van het klimaat van de Costa Blanca, of bungalows op de tweede verdieping van 178m2 met een solarium van 85m2 met panoramisch uitzicht op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee

Dit resort onderscheidt zich door zijn bevoorrechte locatie, de spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes en de grote bungalows. Het complex is gelegen naast het natuurpark Las Lagunas de Torrevieja en het grootste openluchtwinkelcentrum van Europa: La Zenia Boulevard.

Dit zorgt voor een perfecte combinatie van een leven in contact met de natuur, het strand en de zee en allerlei commerciële diensten, bars en restaurants tot uw beschikking.

Als u op zoek bent naar een leven in de natuur met de mogelijkheid om een ”‹”‹veelheid aan sporten te beoefenen en te genieten van allerlei recreatieve activiteiten met familie of vrienden, dan heeft u alles tot uw beschikking in dit nieuwe complex.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €259,900
Type woning Appartement
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 131 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Privé parking
  • Solarium optioneel
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!