NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN IN TORRE PACHECO Torre Pacheco

Ref: 658785 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €189,000

NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO NEW BUILD APARTMENTS IN TORRE PACHECO

Omschrijving

BIENVENIDOS les presentamos is een appartement van 3 slaapzalen en 2 badkamers in Murcia, Torre Pachego, een jong golfresort van 9 huizen.

Tamaño de la perceel desde - 112m2
Tamaño de construcción desde - 90m2
piscina comunitaria
Aire acondicionado pre-installatie
Ondergrondse en trastero-installatie.
Deze biedt een enorme hoeveelheid voedsel aan, een comedor en een plantaardig bedrijf op een eiland dat werkt als scheiding tussen deze gebieden. Als de sala van het grootste deel van de wereld wordt bereikt door toegang tot het terras, is het mogelijk dat de natuurlijke verlichting van het propiedad wordt verlicht.

Meer dan de eigen woning biedt 2 slaapzaaluitnodigingen met empotrados, een volledig uitgeruste baño en de hoofdslaapzaal die met vestidor en baño privado kan worden gebruikt.

Als u golft en geniet van uw leven, is de Costa Cálida uw lugar! Met alleen uw wonder in de hermoso-oase van golfkampen die rodea zijn, met uw versterkers en briljante greens, en groene paisajes in de superarte cada día. Het subtropische klimaat van de regio Murcia kan tijdens de hele jaar favoriet zijn.

In de regio van de Costa Cálida, inclusief Torre Pacheco, wordt een van de meest waardevolle goederen in Spanje overwogen. Als we in deze nieuwe promotie leven, is er een perfecte combinatie in de hele maand, een goed klimaat, veel luz en lucht. Een enorme único in het leven dat onze meeste vakanties zijn of nog steeds de hele jaar door, geen credo's?

Op een afstand van alle plaatselijke diensten vindt u een groot aantal restaurants, supermarkten, tiendas... Het internationale vliegveld van Murcia duurt slechts 20 minuten en is slechts 10 minuten aan het strand. Als u een rode auto in uw huis koopt, kunt u andere pueblos of toeristische steden snel en langzaam verlaten

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €189,000
Type woning Appartement
Locatie Torre Pacheco
Provincie Murcia
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 112 m2
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Golf
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!