NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA Mil Palmeras

Ref: 658242 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €305,000

NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN MIL PALMERAS TORRE DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM Estates biedt u deze prachtige nieuwbouwappartementen in Torre de la Horadada . aan

Aangeboden zijn ruime en moderne 3 slaapkamers en 2 badkamers appartement op de begane grond met een eigen tuin of een appartement op de bovenste verdieping met een eigen solarium. Er is ook een mooie gemeenschappelijke ruimte met zwembad om te gebruiken op het wooncomplex.

Deze appartementen bieden standaard een open woonkamer, eetkamer en keuken met openslaande deuren naar het terras. De openslaande deuren laten veel natuurlijk zonlicht binnen, waardoor het een lichte en luchtige ruimte is. Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer.

Torre de la Horadada is een kustplaats aan de zuidelijke Costa Blanca met enkele fijne zandstranden die ideaal zijn voor gezinnen met kinderen die hun zomervakantie komen doorbrengen. Er zijn twee luchthavens in de buurt van Torre de la Horadada, Alicante en Murcia.
Torre de la Horadada is ontstaan ”‹”‹en is een natuurlijke uitloper van de uitgestrekte badplaats Pilar de la Horadada. Torre de la Horadada ligt ten noorden van de Mar Menor en is ook dicht bij Torrevieja, La Zenia, Mil Palmeras, Cabo Roig, Campoamor, Playa Flamenca en Punta Prima.
Hoewel Torre de la Horadada een van de minder bekende badplaatsen aan de Costa Blanca is, is het ook een van de mooiste van de zuidelijke badplaatsen met een aantrekkelijke kustlijn en wandelingen langs de kust, evenals een charismatische uitkijktoren die dateert uit de tijd dat piraten deze zeeën bevaren, talrijke zandstranden, zonnig weer en een heerlijke jachthaven met voldoende ligplaats.
Torre de la Horadada is in wezen een kleine Spaanse stad zonder de hoge gebouwen vol met appartementen die een groot deel van de Costa Blanca beslaan.
Fanatieke golfers zullen merken dat er nogal wat beroemde en populaire golfbanen in de omgeving zijn, waaronder Las Ramblas, Villamrartin, Campoamor, Campoverde en Lo Romero.
Het weer in Torre de la Horadada heeft een mediterraan klimaat, wat betekent dat er jaarlijks driehonderd dagen zon zijn, een garantie dat er in de zomermaanden geen regen valt en milde winters met een beetje regen
Op het strand van Torre de la Horadada vindt u alle voorzieningen van een eersteklas badplaats met ligstoelen en parasols te huur, een speelruimte voor kinderen, voetdouches en toilet.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €305,000
Type woning Appartement
Locatie Mil Palmeras
Provincie Alicante
Postcode 03191
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 85 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Terras voor en achteraan
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Één niveau
  • Pré-installatie airconditioning
  • Roof terrace
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!