NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN SAN PEDRO DEL PINATAR San Pedro del Pinatar

Ref: 658241 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €165,000

NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR NEW BUILD APARTMENTS IN SAN PEDRO DEL PINATAR

Omschrijving

WELCOME presenteert deze gloednieuwe appartementen in San Pedro Del Pinatar - Deze aanbieding is voor de optie met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Het wooncomplex is in mediterrane stijl en bestaat uit 66 huizen, allemaal met onafhankelijke ingangen. Het aanbieden van een optie van twee, drie en vier slaapkamer woningen. De begane grond bestaat uit drieëndertig appartementen met 2 slaapkamers, een tuin en een terras met terras en de bovenste verdieping bestaat uit 33 woningen verdeeld over twee verdiepingen, met ruime en lichte terrassen.

Bij het complex hoort ook een ondergrondse garage met 66 ruime, afgesloten parkeerplaatsen, die gebruikt kan worden als garage of als extra berging.

Dit appartement heeft een moderne open keuken/eetkamer en woonkamer, een gastenslaapkamer met ingebouwde kasten en een grote slaapkamer en een grote volledig ingerichte gedeelde badkamer. Het terras op de begane grond van 25m2 heeft uitzicht op de prachtig aangelegde tuinen. Deze appartementen zijn voorzien van ingebouwde kasten in elke kamer en vooraf geïnstalleerde geleide airconditioning en witgoed in de keuken.

De ontwikkeling is gelegen in een onverslaanbare enclave in een grote woonwijk van San Pedro del Pinatar (Murcia), het is omgeven door parken en tuinen, evenals fantastische sportfaciliteiten (gemeentelijk zwembad en sportcentrum), en scholen, die samen een bevoorrechte plek voor gezinnen vanwege de gemakkelijke toegang tot allerlei soorten diensten. Slechts 30 minuten van de luchthaven van Murcia en minder dan 3 km van het strand is dit appartement een koopje!

San Pedro del Pinatar heeft lange hete zomers en milde winters, waardoor het een populaire toeristische bestemming is voor veel soorten vakantiegangers.
Het hele jaar door geniet San Pedro del Pinatar, Spanje, van geweldige weersomstandigheden. In de zomer zijn de dagelijkse temperaturen gemiddeld boven de 30°C, en zelfs in de winter dalen de temperaturen zelden onder de 15°C, waardoor een appartement in San Pedro del Pinatar ideaal is voor golfvakanties in de winterzon.
San Pedro del Pinatar heeft een groot aantal winkels, boetiekjes, bars en restaurants en de wekelijkse markt wordt op maandag gehouden.
San Pedro del Pinatar heeft een jachthaven waar watersportliefhebbers kunnen genieten van alles wat er te bieden heeft, van duiken tot snorkelen, jetskiën, windsurfen en zeilen.

De playa van de Mar Menor heeft een met palmen omzoomde promenade met vele winkels, boetiekjes, bars en restaurants waar u de hele dag door kunt genieten van menu's, snacks en versnaperingen. Tapas zijn een favoriete typisch Spaanse snack.
Er zijn drie golfbanen op slechts een kwartier rijden.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €165,000
Type woning Appartement
Locatie San Pedro del Pinatar
Provincie Alicante
Postcode 03740
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Perceel grootte 86 m2
Bebouwde oppervlakte 61 m2
Type zwembad Onbekend

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Terras voor en achteraan
  • Natuurpark
  • Uitzicht op het park
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!