NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN SAN MIGUEL DE SALINAS San Miguel de Salinas

Ref: 658072 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €146,000

NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS

Omschrijving

WELCOME presenteert deze prachtige nieuwe ontwikkeling in San Miguel De Salinas en biedt 2 slaapkamers, 2 badkamer appartementen met een klein terras.

Dit complex profiteert van een lift als u besluit een woning op de tweede verdieping te kopen. Bij het betreden van het pand bevindt u zich in een grote hal met de open woon- en eetkamer aan uw rechterhand. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de aparte moderne keuken. Terugkerend naar de gang vindt u toegang tot de volledig ingerichte gedeelde badkamer, de logeerkamer met ingebouwde kasten en aan het einde vindt u de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer. Elk appartement heeft een klein zonneterras dat toegankelijk is vanuit de woonkamer.

Deze appartementen bieden:

- LIFT: VANUIT KELDER.
- AIRCONDITIONING PRE-INSTALLATIE
- GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD
- GARAGE EN OPSLAGRUIMTE

San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpen en steden die net landinwaarts aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje liggen. De luchthaven die het dichtst bij San Miguel de Salinas ligt, is de luchthaven van Alicante, op vijftig minuten rijden met de auto, terwijl veel vakantiegangers ook de luchthaven van Murcia gebruiken aan de oevers van de Mar Menor, op slechts dertig minuten afstand.

De dichtstbijzijnde badplaatsen bij het dorp zijn Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, op minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandelexpedities en vogels kijken ligt op minder dan vijf minuten rijden.

De stad geniet meer dan driehonderd dagen jaarlijkse zonneschijn, dus zelfs in de winter kun je meer zonnige dagen verwachten dan regenachtige dagen, wat perfect is om te golfen op Las Ramblas, Villamartin of Campoamor, die op minder dan vijftien minuten rijden met de auto liggen. de badplaatsen Playa Flamenca, Campomar, La Zenia en Cabo Roig.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €146,000
Type woning Appartement
Locatie San Miguel de Salinas
Provincie Alicante
Postcode 03185
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 94 m2

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Garage
 • Ground floor terrace
 • Lift
 • Privé parking
 • Pré-installatie airconditioning
 • Ondergrondse garage