NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658630 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €229,900

NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

WELKOM presenteren dit unieke nieuwbouwcomplex gelegen in Pilar de la Horadada. Deze appartementen bieden de koper de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers en hebben toegang tot een prachtig gemeenschappelijk zwembad en gemeenschappelijke tuinen.

Kies tussen deze opties:

Een appartement met twee slaapkamers of een appartement met drie slaapkamers

Een appartement op de begane grond met een tuin of een appartement op de bovenste verdieping met een solarium.

Bij binnenkomst in de villa bevindt u zich in een hal die leidt naar de open keuken en woonkamer met openslaande deur naar het terras of de tuin. Aan de rechterkant vindt u de logeerkamer met ingebouwde kleerkasten, vervolgens vindt u de volledig ingerichte gedeelde badkamer en aan het einde van de gang vindt u de hoofdslaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een en-suite badkamer.

Als u een appartement op de bovenste verdieping kiest, vindt u de derde slaapkamer op het solarium, dit is een volledig apart gebouw bestaande uit een grote slaapkamer met ingebouwde kleerkasten en een en-suite badkamer, perfect voor bezoekende familie die een element wil van privacy.

Dit complex is gebaseerd op een mix van bouwmethoden van topkwaliteit en Thaise ontwerpesthetiek. Een rustgevende combinatie van natuurlijke materialen en uitgebreide decoratie. Met het praktische nut van alle voorzieningen, op slechts 300 meter van het stadscentrum van Pilar de la Horadada en op minder dan 3 kilometer van het strand, in het hart van de Costa Blanca.

Woningen met 2/3 slaapkamers, 2/3 badkamers en met grote privé-exterieur, parkeerplaats voor elk van de woningen en gemeenschappelijk zwembad.


Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts vanaf het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn met fijne zandstranden en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers, omdat het aansluit op de Rincón- en Puerto-inhammen; de laatste met een promenade die tot leven komt op hete zomeravonden. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat tot aan de grens met Murcia reikt. Er is een volledig scala aan watersporten beschikbaar aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor kunt u ontspannen in een van de cafés op de Plaza Iglesia en de wereld aan u voorbij zien gaan terwijl u geniet van tapas - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €229,900
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 94 m2
Bebouwde oppervlakte 74 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Tuin voor en achteraan
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Één niveau
 • Solarium optioneel
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Pré-installatie airconditioning
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!