NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN PILAR DE LA HORADADA Pilar de la Horadada

Ref: 658378 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €163,900

NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA NEW BUILD APARTMENTS IN PILAR DE LA HORADADA

Omschrijving

WELKOM introduceren deze prachtige NIEUWBOUW appartementen in PILAR DE LA HORADADA- Er zijn een aantal opties voor deze appartementen, ze zijn:

BEGANE GROND MET TUIN

2 slaapkamers en 2 badkamers

BOVENVERDIEPING MET SOLARIUM

2 slaapkamers en 2 badkamers

Deze appartementen bieden standaard een grote open keuken, eetkamer en woonkamer met grote openslaande deuren die toegang geven tot het terras of de tuin, en laat natuurlijk zonlicht het appartement binnenstromen, waardoor een lichte en luchtige ruimte ontstaat die perfect is om te ontspannen en te entertainen. Verderop in het appartement vindt u een hal die leidt naar een aparte wasruimte, de logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met een eigen en-suite badkamer.

De appartementen op de bovenste verdieping hebben een ruim balkon met toegang tot een trap die leidt naar het dakterras

De appartementen op de begane grond hebben een terras/tuin op de begane grond met een eigen oprit.

Deze appartementen maken deel uit van een groot complex met een gemeenschappelijk zwembad omgeven door prachtig aangelegde tuinen. Het complex heeft ook een gedeelde fitnessruimte en elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.


Gelegen in Pilar de la Horadada, op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum, waar u alles vindt wat u nodig heeft, waaronder winkels, supermarkten, bars, restaurants van alle nationaliteiten, apotheek, artsen en een lokale vrijdagmiddagmarkt.
Dit wordt een zeer populair gebied en het gemeentehuis besteedt veel geld aan het verbeteren van wegen, straten, paden, het toevoegen van meer parken en speelplaatsen, er is ook een groot sportcentrum met tal van activiteiten om van te genieten.
het strand van Higuericas ligt op slechts 4 km afstand en u heeft de keuze om de luchthaven van Alicante of Murcia te gebruiken, aangezien beide binnen 45 minuten rijden liggen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €163,900
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 91 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Tuin
  • Privé parking
  • Solarium optioneel
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!