Nieuwbouw appartementen in Pilar de la Horadada Pilar de la Horadada

Ref: 658578 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €214,900

New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada New build apartments in Pilar de la Horadada

Omschrijving

DEZE EIGENSCHAP IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES CADEAU!

We zijn erg verheugd om u deze fantastische appartementen aan te bieden via ons contact met een lokale aannemer, deze appartementen bevinden zich in Pilar de la Horadada, ze bieden 3 slaapkamers en 2 badkamers, hier is een overzicht van wat ze standaard aanbieden:

Appartementen op de bovenste of begane grond

Bouwgrootte is 97m2

Gemeenschappelijk zwembad

Voltooiingstijd april 2021

Als u het appartement binnenloopt, komt u in de woonkamer, die licht en luchtig is omdat er aan de rechterkant glazen schuifdeuren zijn die toegang bieden tot de patio aan de voorzijde, terwijl u verder naar beneden loopt, heeft u een moderne goed ontworpen keuken met een eilandwerkblad, dat voldoende ruimte biedt bij het koken voor familie of vrienden. Aan de zijkant van de woonkamer is een deuropening die toegang biedt tot een familiedoucheruimte, er zijn twee ruime slaapkamers met elk inbouwkasten, waarbij de master het voordeel heeft van een eigen en-suite.

Als deze mogelijkheid je interesseert en je wilt meer weten, neem dan nu contact met ons op voor een bezichtiging en een rondleiding door het gebied en kijk wat het jou te bieden heeft. Hier is een overzicht van het gebied: Pilar de la Horadada ligt 3 km landinwaarts vanaf het strand van El Mojon. Het resort ligt op ongeveer 25 minuten rijden van de luchthaven van Murcia en op ongeveer een uur rijden van de luchthaven van Alicante. De regio is grotendeels agrarisch; omgeven door moestuinen, boomgaarden, citrusboomgaarden en pastorale boerderijen. De stad ligt dicht bij een kustlijn van fijn zand en heldere waterstranden, afgewisseld door aantrekkelijke inhammen, die allemaal een volledig scala aan diensten bieden. Het strand van Mil Palmeras is ideaal voor zeilliefhebbers en sluit aan op de inhammen van Rincón en Puerto; de laatste met een promenade die tot leven komt op warme zomeravonden. Las Villas, het strand achter de jachthaven van Torre Horadada, is het langste strand, gevolgd door een kleiner strand bij La Mojón, dat de grens met Murcia bereikt. Er is een volledig scala aan watersporten beschikbaar aan de kust, plus vele andere sporten, waaronder paardrijden. Na een vermoeiende ochtend winkelen langs de Calle Mayor, waarom niet ontspannen in een van de cafés in de Plaza Iglesia en kijken naar de wereld die voorbijgaat, genietend van wat tapas - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €214,900
Type woning Appartement
Locatie Pilar de la Horadada
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 150 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Speeltuin
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!