NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN LOS BALCONES Torrevieja

Ref: 658200 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €239,000

NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES NEW BUILD APARTMENTS IN LOS BALCONES

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF EEN 1% WELCOME ESTATES GIFT!

Prachtige nieuwe ontwikkeling van 67 appartementen gelegen in een privégemeenschap. Biedt een bovenste verdieping, met een groot privésolarium of een begane grond met een groot terras aan de voorzijde van 14 m2 en een privétuin aan de achterzijde, met de optie van 2 slaapkamers of 3 slaapkamers op een groter perceel van 85 - 95 m2.

De community is afgewerkt met een hoge standaard en heeft zeker de wow-factor vanaf het moment dat je de community binnenkomt via de vooringangspoorten. Met een luxe oneindig central zwembad in alle appartementen met prachtige gemeenschappelijke tuinen, de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Gelegen aan de rand van het centrum van Torrevieja in de nabijheid van de zoutmeren van Torrevieja. Een korte rit met de auto of bus brengt u in het hart van een stad met een rijke cultuur, met parken, vrijetijdsactiviteiten, sport, stranden en meer. De kuststrook bestaat uit vele fantastische stranden en promenades. of het nu gaat om rustige wandelingen langs het front of een meer levendige sfeer, u zult het hier zeker vinden.

Alle appartementen zijn voorzien van een toegewezen parkeerplaats en berging in de ondergrondse garage onder het complex.

 

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €239,000
Type woning Appartement
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Postcode 03186
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 73 m2
Bebouwde oppervlakte 55 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Tuin voor en achteraan
  • Pré-installatie airconditioning
  • Ondergrondse garage
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!