NIEUWBOUW APPARTEMENT, LORCA Lorca

Ref: 658435 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €128,000

New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca New build apartments in Lorca

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOM LANDGOEDEREN GESCHENK!

WELKOM presenteert deze verzameling geschakelde woningen in Lorca, een historische stad in Murcia die doordrenkt is van cultuur.
Lorca ligt op slechts 20 minuten van het strand van Aguilas en op minder dan een uur van de internationale luchthaven van Murcia.

Deze woningen bieden een open woon-/eetkamer en keuken met openslaande deuren vanuit de woonkamer die toegang bieden tot de terrasvormige tuin en veel natuurlijk licht binnenlaten.

Vanuit de woonkamer vindt u 2 gastenslaapkamers, beide met ingebouwde kasten en openslaande deuren naar de tuin. Verderop in het pand vindt u de hoofdslaapkamer met een ensuite badkamer.

Deze woning wordt geleverd met een kleine tuin en een eigen oprit en toegang tot het complex met een gemeenschappelijk zwembad omgeven door aangelegde tuinen.

Lorca, waarvan het stadscentrum in 1964 werd uitgeroepen tot stad van historisch en artistiek belang, vanwege het belangrijke barokke erfgoed van het historische centrum, een van de belangrijkste in de regio, en de historische gebeurtenissen die het moderne Lorca hebben gevormd.

Bezoekers zijn altijd meer dan welkom in Lorca, en het goede weer, de restaurants, hotels en eersteklas toeristische infrastructuur het hele jaar door, dragen allemaal bij aan het aanbod van plattelandstoerisme in het grootste district van de regio Murcia. De stad en de nabijheid van de vele bergketens en gebieden van grote natuurlijke schoonheid maken Lorca een plek om echt een goede tijd te hebben.

Er zijn een flink aantal sportscholen en fitnesscentra in Lorca, en de stad heeft een mooie sporthal waar een verscheidenheid aan binnensporten kan worden beoefend. Daarnaast zijn er faciliteiten voor tennis.
In de natuur rondom zijn er geweldige mogelijkheden voor de wandelaar en de langeafstandsloper. Probeer de Ruta del Cajo de los Enamorados. Voor de fietser is er een labyrint van rustige landelijke wegen tussen de moestuinen om te verkennen, of voor de meer avontuurlijke zijn er enkele mooie testroutes in de heuvels.


Lorca geniet van een typisch mediterraan klimaat. Zeer warm in de zomer en beschermd door de omliggende bergen tegen de koude noordenwinden in de winter. Het gebied heeft gemiddeld bijna 3.000 zonuren per jaar en de gemiddelde temperatuur overschrijdt gemakkelijk de 20 graden.

In 1986 beval de Wereldgezondheidsorganisatie het klimaat van het gebied aan als een van de meest rechtvaardige ter wereld - niet te warm in de zomer en niet te koud in de winter. Gemiddeld kan het bogen op 325 zonnige dagen per jaar, waardoor het het hele jaar door een ideale bestemming is.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2020
Prijs €128,000
Type woning Appartement
Locatie Lorca
Provincie Murcia
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 100 m2
Bebouwde oppervlakte 83 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!