NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN GUARDAMAR DEL SEGURA Guardamar del Segura

Ref: 658561 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €259,000

NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA NEW BUILD APARTMENTS IN GUARDAMAR DEL SEGURA

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

WELKOM presenteert deze prachtige appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers te koop in Guardamar Del Segura.

Binnen in het pand vindt u een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met openslaande deuren naar een terras met glazen front waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de zee.

Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte gedeelde badkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer.

Een oase van rust en kalmte tegenover het natuurreservaat van Las Dunas, zeer dicht bij de Middellandse Zee. Een modern wooncomplex van 11 verdiepingen met 20 appartementswoningen en een penthouse, een zwembad, prachtige tuinen en een direct uitzicht op het park en de zee.

Deze milieuvriendelijke appartementen bieden een prachtig landschap om de natuur te ervaren en te genieten van de Middellandse Zee. Maak een ontspannen wandeling, fiets en sport in een rustig park of ga zwemmen op het mooiste Europese strand.
Deze geweldige plek wacht op je!


IDEAAL VOOR NATUURLIEFHEBBERS
Elk huis appartement is ontworpen om het comfort te maximaliseren. De grote zonovergoten privébalkons liggen op het zuiden en bieden uitzicht op de tuin, de zee, het zwembad en de gemeenschappelijke buitenruimtes waar u altijd rust en kalmte zult vinden.

Guardamar is een stad met bijna 16.000 inwoners ten zuiden van de Witte Kust, op slechts 25 km van de internationale luchthaven van Alicante en op 45 minuten van de stad Alicante. Zo is de plaats gemakkelijk bereikbaar per auto, trein of vliegtuig.

De geschiedenis (en heden) als een landelijk vissersdorp kan worden gewaardeerd in de kleurrijke huizen, brede stranden, zandduinen en weelderige omgeving en de uitstekende lokale keuken, waardoor dit een aantrekkelijke en meest gewilde plek is om te wonen.


HEERLIJK BUITEN
Gemeenschappelijke ruimtes zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en hoogwaardige oplossingen om de onderhoudskosten te maximaliseren.

Energiezuinige liften.
Privé parkeerplaatsen voorzien van opladers voor elektrische auto's en fietsen.
Alle woningappartementen hebben een aparte bijkeuken.
Tuinen met inheemse plantensoorten en druppelirrigatie.
Gemeenschappelijk zwembad met zoutchlorinator en ligstoelen om buiten te ontspannen.
Regenwateropvang- en gebruikssysteem.
Afval sorteren om recycling te vergemakkelijken.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €259,000
Type woning Appartement
Locatie Guardamar del Segura
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 101 m2
Bebouwde oppervlakte 81 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Speeltuin
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Toegang voor mindervaliden
 • En-suite
 • Garage
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Zeezicht
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!