Nieuwbouw appartementen in Campoamor met uitzicht op zee Campoamor

Ref: 658298 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €265,100

New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views New build apartments in Campoamor with sea views

Omschrijving

We zijn erg verheugd om samen te werken met een bekende bouwer in het gebied en bieden u deze PRACHTIGE MODERNE APPARTEMENTEN in Campoamor aan. Er zijn 2 type appartementen beschikbaar met twee of drie slaapkamers. Op deze lijst bevinden de appartementen zich op de eerste verdieping en bieden ze een open leefruimte met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Hier is een overzicht van wat deze appartementen bieden.

Bouwgrootte van 129m2

Privé terras

Witgoed in de keuken

Overal airconditioning via kanalen

Ondergrondse parkeerplaats

Aparte berging

Prijzen vanaf slechts 253,900 euro

Hier is een overzicht van een van de appartementen - Als u het appartement binnenkomt, heeft u een gang, als u naar links gaat, heeft u een grote open leefruimte, met een moderne, goed ontworpen, volledig ingerichte keuken, die heel goed stroomt en geeft u de mogelijkheid om tijdens het koken met gasten te praten. Vanuit de woonkamer heeft u openslaande deuren naar het grote terras dat voldoende ruimte biedt om te entertainen of te ontspannen in de zon. Als u terugloopt naar de woonkamer in de richting van de hal, heeft u een badkamer aan uw rechterkant, deze wordt gevolgd door twee ruime slaapkamers, met inbouwkasten, tegenover deze heeft u de hoofdslaapkamer met inloopkasten en een eigen eigen douche. De appartementen liggen op slechts een korte loopafstand van de restaurants, bars en winkels, op minder dan 10 minuten rijden van zowel de La Zenia-boulevard als het strand, dus als deze appartementen veel vakjes aanvinken, neem dan nu contact met ons op om een ”‹”‹rondleiding te regelen door het gebied en zie zelf hoe goed deze appartementen zijn - Bedankt voor het kijken!

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €265,100
Type woning Appartement
Locatie Campoamor
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 129 m2
Bebouwde oppervlakte 98 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Toegang voor mindervaliden
 • En-suite
 • Overdekt zwembad
 • Garage optioneel
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!