NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN BENIJOFAR Benijofar

Ref: 658480 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €295,000

NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR NEW BUILD APARTMENTS IN BENIJOFAR

Omschrijving

DEZE WONING IS INCLUSIEF 1% WELKOMSTGESCHENK!

 

WELKOM presenteert deze moderne nieuwbouwappartementen die momenteel in aanbouw zijn in Benijofar.

Deze appartementen bieden de koper een aantal mogelijkheden zoals:

2 of 3 slaapkamers

Een appartement op de begane grond met een tuin

Een appartement op de middelste verdieping met een groot balkon

of Een appartement op de bovenste verdieping met een groot balkon en een eigen solarium

Hier is wat informatie over de woning met 2 slaapkamers. Bij binnenkomst in het pand vindt u aan uw rechterkant een aparte was- / bijkeuken en vervolgens de grote open woonkamer, eetkamer en keuken met grote openslaande deuren die toegang geven tot uw buitenruimte en waardoor natuurlijk zonlicht de kamer binnenstroomt .

Verderop in het appartement vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen en-suite badkamer!

Gelegen in Benijófar, een kleine en rustige plaats aan de Costa Blanca, beschut door groene gebieden en sinaasappelbomen, evenals de "Lagunas" (zoutmeren) van La Mata en Torrevieja waar u kunt genieten van een aangenaam klimaat, zon en goede temperaturen het hele jaar door. Ideaal voor liefhebbers van buitensporten, zowel fietsen als wandelen die het hele jaar door beoefend kunnen worden.

Het is gelegen tussen drie golfbanen die zijn naam verlenen: La Marquesa Golf, La Finca Golf & Spa Resort en Vistabella Golf. Deze sportliefhebbers zullen blij zijn met een aantal vermakelijke cursussen en een goed ontworpen landschapsarchitectuur.

Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar del Segura en die van Orihuela Costa, bekroond met de blauwe vlag, waar u kunt watersporten of op het zand kunt liggen en genieten van het uitzicht.

Dicht bij alles wat u nodig heeft: vervoer, scholen, ziekenhuizen, banken, winkels en uitgaansgelegenheden en op slechts 10 minuten van de beroemde winkelcentra Zenia Boulevard of Habaneras en waterparken. Uw mobiliteit is gemakkelijk met toegang tot de snelweg AP7, waarmee u de luchthaven van Alicante in minder dan 30 minuten kunt bereiken.

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €295,000
Type woning Appartement
Locatie Benijofar
Provincie Alicante
Postcode 03170
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 128 m2
Bebouwde oppervlakte 94 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Solarium optioneel
  • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
  • Pré-installatie airconditioning
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!