NIEUWBOUW APPARTEMENTEN MET ZEEZICHT IN ARENALES DEL SOL Elche

Ref: 658556 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €306,000

NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL NEW BUILD SEA VIEW APARTMENTS IN ARENALES DEL SOL

Omschrijving

WELKOM presenteert deze prachtige woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Deze indrukwekkende appartementen strekken zich uit tot hun grote terrassen, vanwaar u kunt genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee.

Bij de prijs inbegrepen:
-Directe toegang vanuit de gemeenschappelijke ruimtes tot het zwembad, atletiekbanen en schaduwrijke gebieden.

 - De hoofdtoegangsdeur wordt gemotoriseerd en bediend met een afstandsbediening.

- Elektrische apparaten in de keuken - Oven, Magnetron, Kookplaat, Afzuigkap, Koelkast, Warmwaterboiler.

- Airconditioning

- Gemeenschappelijk zwembad en tuinen.

Comfort
Met materialen van topkwaliteit zorgt het ontwerp van hun huizen voor de distributie om optimaal gebruik te maken van ruimte, ventilatie en licht.

Gemeenschappelijke zones
Exclusieve gemeenschappelijke ruimtes met een zwembad met kindergedeelte en jacuzzi, schaduwrijke plek, grote tuinen, kinderspelen en een pickballbaan.

Stranden
Naast het rustige strand van Arenales del Sol, met een blauwe vlag en een lange boulevard, waar u met uw gezin kunt genieten en ontspannen.

Huizen om van de Middellandse Zee te genieten. Deze Residencial bestaat uit 24 huizen die zijn ontworpen met materialen van topkwaliteit en grote terrassen om de zee te zien en te horen. Het interieur van de huizen is ruim en hun verdeling biedt lichte en comfortabele ruimtes die zich aanpassen aan uw levensstijl.

Het heeft een bestudeerde locatie en oriëntatie die het beste gebruik van natuurlijk licht mogelijk maakt, evenals een prachtige ventilatie in het huis. De gemeenschappelijke ruimtes bieden alles wat u nodig heeft om te genieten van een mediterraan klimaat. Zoals het niet mag ontbreken, een uniek zwembad waar u kunt afkoelen en zwemmen, naast een grote groene ruimte met hangmatten en parasols waar u kunt ontspannen, zonnebaden en genieten met vrienden en familie.

Daarnaast heeft de Residencial een pickballbaan waar je kunt sporten en gezond kunt leven.

Arenales del Sol is een van de rustigste stranden van de Middellandse Zee. Dit gebied heeft een lange promenade naar het strand van El Carabassí, evenals charmante houten wandelpaden die de kust bereiken. Arenales del Sol geniet een welverdiende blauwe vlag, dankzij de natuurlijkheid en essentie van een maagdelijk strand, waar u kunt genieten van unieke momenten.
Naast het maritieme karakter ligt het ook vlakbij Clot de Galvany, een prachtige natuurlijke omgeving. Met een grote diversiteit aan inheemse flora en fauna, kunt u op slechts enkele autominuten van uw nieuwe woning genieten van aangename wandeldagen met familie en vrienden. Bovendien ligt de residentie op ongeveer 16 km van het centrum van Elche en 13 km van Alicante, twee steden die alle voorzieningen en uitgaansgelegenheden hebben om een ”‹”‹aangename en leuke dag in de stad door te brengen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €306,000
Type woning Appartement
Locatie Elche
Urbanisatie Arenales del sol
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 95 m2
Bebouwde oppervlakte 73 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Privé parking
 • Solarium optioneel
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Zeezicht
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!