NIEUWBOUW APPARTEMENTEN DICHT BIJ DE ZEE IN TORREVIEJA Torrevieja

Ref: 658477 Appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer en is geprijsd aan €139,000

NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA NEW BUILD APARTMENTS CLOSE TO THE SEA IN TORREVIEJA

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOMSTGESCHENK!

WELKOM presenteert deze prachtige moderne appartementen die worden gebouwd in Torrevieja, op slechts een paar minuten lopen van het prachtige strand Playa de los Locos!

Deze ontwikkeling biedt een aantal opties, waaronder een appartement met 1 of 2 slaapkamers en u kunt kiezen voor een woning op de begane grond, de tweede of de derde verdieping.

Deze ontwikkeling heeft een interne lift die u van de begane grond helemaal naar het gedeelde solarium op het dak brengt, waar u ook het grote gemeenschappelijke zwembad vindt met een prachtig uitzicht over Torrevieja en het strand.

Dès l'entrée dans cet appartement, vous vous retrouverez dans le salon, la salle à manger et la cuisine à aire ouverte où vous trouverez les portes-fenêtres menant au balcon. Depuis le salon, vous trouverez les 2 chambres qui offrent des armoires encastrées et enfin la salle de bain entièrement équipée.

Elke bezoeker van Torrevieja zal ongetwijfeld het havengebied bezoeken met zijn talrijke restaurants, tapasbars en winkels. De visrestaurants zijn een must, want de vis komt vers van de lokale vissersboten.

Torrevieja heeft vele aantrekkelijke parken, tuinen en pleinen zoals het Paraje Natural Municipal Molino del Agua en het Park of Nations waar u heerlijk kunt zitten en gewoon kunt ontspannen in de schaduw. Voor sightseeing in Torrevieja kunt u genieten van de haven, de vismarkt, de Kerk van La Inmaculata Conception, de Iglesia de Nuestra Señora del Rosario, rondleiding door de S-61 Delfin-onderzeeër en het museum van zee en zout.
Torrevieja wordt omringd door de zoutmeren van de Laguna Salada de la Mata en de Laguna Salada de Torrevieja en als gevolg daarvan is het klimaat bedoeld als zeer gezond, vooral voor mensen met artritis.

De zoutmeren zijn beschermd en vormen een natuurlijke habitat voor tal van beschermde vogelsoorten, zoals de flamingo en de kiekendief van Montagu. De overdekte markt van Torrevieja biedt vis, vlees en verse groenten. Zorg ervoor dat je de lokale markt bezoekt waar verse groenten en fruit en andere lokaal gemaakte goederen en producten worden verkocht - de marktdag in Torrevieja is op een vrijdag. Torrevieja is ook de thuisbasis van het winkelcentrum Habaneras en een 24-uurs Carrefour. Er zijn meer dan honderd bars, waarvan de meeste in de wijk El Baluarte in de wijk La Punta, die elk jaar duizenden bezoekers trekt als de plek om te genieten van de nachtleven van Torrevieja. Een van de belangrijkste redenen waarom gezinnen met kinderen Torrevieja als hun jaarlijkse zomervakantiebestemming kiezen, zijn natuurlijk de stranden van Torrevieja. Torrevieja heeft meer dan twintig kilometer aan witte zandstranden, waarvan de meeste eersteklas voorzieningen en voorzieningen hebben, zoals speelplaatsen voor kinderen, douches, toiletten, EHBO-posten en strandwachten. De zuidelijke Costa Blanca staat bekend om zijn golfbanen en hoewel er Er zijn geen golfbanen in het resort zelf, er zijn vijf golfbanen in de directe omgeving, namelijk de La Finca Golfbaan in Algorfa, de Club La Marquesa Golfbaan in Ciudad Quesada ten noorden van Torrevieja.

Ten zuiden van het resort bevinden zich de golfbaan Villamartin in Villamartin, de golfbaan Las Ramblas en de Real Club de Golf Campoamar.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €139,000
Type woning Appartement
Locatie Torrevieja
Provincie Alicante
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Bebouwde oppervlakte 71 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Geweldig uitzicht
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Dichtbij golf
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Toegang voor mindervaliden
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Roof terrace
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!