MODERNE DOORVERKOOP OP LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410570 Half open woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €179,950

MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA MODERN RESALE ON LA FINCA

Omschrijving

WELCOME ESTATES biedt deze prachtige geschakelde villa in MURANO stijl te koop aan, met twee slaapkamers en twee badkamers op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA op de COSTA BLANCA ZUID.

Als u de woning binnenloopt is het eerste wat u ziet de hoogte van het plafond, wat u een echt gevoel van ruimte geeft. De woning is ontworpen om u een moderne open stijl van leven, die voldoende ruimte biedt voor uw lounge / eethoek, als je kijkt naar beneden de kamer heb je een moderne keuken aan het einde, die ideaal is als het laat je om te koken en nog steeds in staat zijn om te praten met je vrienden, aan de rechterkant van de keuken is er een hal waar u direct aan uw rechterhand de gasten slaapkamer die is een goede grootte, Dit wordt dan gevolgd door de familie badkamer met douche en dan aan het einde is de grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, inbouwkasten en voordelen van het hebben van een eigen en-suite badkamer met douche, plus er zijn ook glazen schuifdeuren die u naar het terras, dat is een ideale plek om te zitten en te ontspannen met een boek of dineren in de buitenlucht met vrienden. Terug in de richting van het pand en aan de linkerkant van de ingang is er een berging waar de boiler staat, dan is er een trap die u naar een groot solarium brengt, dat voldoende ruimte biedt om bij te bruinen of om gewoon te ontspannen en te genieten van het uitzicht!

Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en ligt op slechts een korte loopafstand van de gemeenschappelijke tuinen en het zwembad en is beschikbaar voor 179.950 euro. Locatie wijs, kunt u lopen naar de golfbaan en de faciliteiten op aanbod daar, plus het is slechts een klein eindje rijden naar de lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars. Als u echter zin heeft in een dagje strand, is het slechts 15 minuten rijden naar Moncayor of Guardamar. Als u denkt waarom La Finca, het is een geweldige locatie en elke golfers droom, met luxe eigenschappen een vriendelijke en accommoderende clubhuis en een top kwaliteit championship course dat is genesteld tussen de bergen en de kust, het biedt een klimaat dat is een van de beste in Europa het aanbieden van het hele jaar door zon en golf en onder 35 minuten u alles wat je nodig hebt. dus, als deze eigenschap en de locatie is van belang, neem dan contact met ons op vandaag om een bezichtiging van het pand en rondleiding door het gebied te regelen.

Details

Jaar 2010
Prijs €179,950
Type woning Half open woning
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 180 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Gesloten gemeenschap
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Deels gemeubileerd
  • Solarium
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!