MODERNE QUAD VILLA op LA FINCA La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410553 Vier onder een dak met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €198,000

MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA MODERN QUAD VILLA on LA FINCA

Omschrijving

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de eigenaar ermee heeft ingestemd de prijs van deze woning met 20.000 euro te VERLAGEN voor een beperkte periode als een SPECIALE PROMOTIE. Mis deze geweldige kans niet, neem nu contact met ons op en pak een KOOPJE.

Hier te koop is een 3-slaapkamer villa in ELBA stijl, gelegen op het prestigieuze La Finca Golf Resort, Algorfa. Deze mooie woning ligt op het zuiden en heeft een bebouwde oppervlakte van 90m2 en ligt op een perceel van 131m2. Als u binnenkomt door de buitenste poort heeft u aan de rechterkant van het pand een behoorlijke oprit voor uw auto, aan de andere kant heeft u een kleine tuin met zitplaatsen. Er zijn trappen die u naar een terras brengen, ideaal voor een drankje in de ochtendzon. Als u de villa binnenkomt, heeft u een grote open woonruimte, die de huidige eigenaren hebben opgesplitst in een zit- en eetgedeelte. Er is een werkeiland dat de woonruimte scheidt van de keuken, die goed doordacht is en voldoende ruimte biedt om te koken wanneer u vrienden of familie heeft. Rechts van de woonkamer bevindt zich de eerste gastenslaapkamer met inbouwkasten en airconditioning, die een aanzienlijke omvang heeft en momenteel wordt gebruikt als kantoor, maar heel gemakkelijk kan worden omgebouwd tot slaapkamer. Deze wordt dan gevolgd door een familiedouchekamer, dan de tweede gastenslaapkamer met een tweepersoonsbed, inbouwkasten en airconditioning, er is een trap tussen de keuken en de tweede gastenslaapkamer die u naar de overloop op de eerste verdieping brengt. Hier heeft u een deur naar rechts die u naar de hoofdslaapkamer brengt, die verbazingwekkend is, omdat er een glazen wand is die uitzicht biedt op het woongedeelte beneden, er is een tweepersoonsbed, plus een eigen en-suite badkamer met douche. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een solarium op het dak, dat fantastisch is en mooi uitzicht biedt over het landschap. De eigenaren hebben ook een zonnescherm op het solarium geïnstalleerd om wat schaduw te bieden wanneer dat nodig is.

Deze woning wordt gedeeltelijk gemeubileerd verkocht en wordt geleverd met een aantal extra voordelen zoals: Airconditioning in het hele pand, insectengaas, alarmsysteem en een prachtig uitzicht. De woning is dicht bij het gemeenschappelijke zwembad, een korte wandeling van de golfbaan / clubhuis en slechts een korte rit naar de lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars plus de stranden van Moncayor of Guardamar zijn slechts 15 minuten rijden met de auto.  Deze woning is zojuist verlaagd met 20.000 euro tot 198.000 euro voor een beperkte tijd, dus neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen voordat u het mist - Bedankt voor het kijken.

Waarom kiezen voor La Finca, het is een fantastische locatie en de droom van elke golfer, met luxe eigenschappen een vriendelijk en meegaand clubhuis en een top-kwaliteit kampioenschap cursus die is genesteld tussen de bergen en de kust, het biedt een klimaat dat is een van de beste in Europa biedt het hele jaar door zon en golf. La Finca is een jonge baan (geopend in 2002) maar heeft zich al bewezen als een echte test voor alle niveaus van golfers, vanwege de lengte (6.500 yards van standaard platen) en de hoeveelheid water op de baan. Er zijn veel kenmerken zoals een eiland green (vijfde hole), natuurlijk stromend water, wilde dieren en natuurlijk de achtergrond van "Mount Escotera" waardoor de dag nog gedenkwaardiger wordt. Na het golfen kunt u de nabijgelegen dorpen Algorfa, Almoradi en anderen bezoeken om het echte Spanje te ervaren, dus La Finca heeft het allemaal, alles wat u hoeft te doen is komen - Dus neem contact met ons op.

Details

Jaar 2010
Prijs €198,000
Type woning Vier onder een dak
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Urbanisatie Algorfa
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 131 m2
Bebouwde oppervlakte 90 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Alarm systeem
 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Tuin vooraan en opzij
 • Tuin
 • Ground floor terrace
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Deels gemeubileerd
 • Security system
 • Solarium
 • Zuid gericht
 • Terras
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!