MODERNE VILLA MET 3 SLAAPKAMERS TE KOOP IN BENIJOFAR Benijofar

Ref: 410566 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €375,000

MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR MODERN 3 BEDROOM VILLA FOR SALE IN BENIJOFAR

Omschrijving

WELKOM presenteert te koop deze moderne VILLA gelegen in BENIJOFAR die 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt! 

De villa profiteert ook van de volgende kenmerken:

- Een privé zwembad

- Airconditioning met luchtkanalen 

- Vooraf geïnstalleerde alarmsysteem

- Elektrische rolluiken

- Prive parkeerplaats op de oprit. 

We zijn erg enthousiast om dit prachtige, moderne huis te adverteren voor onze klanten. Deze eigenschap werd gebouwd in 2022 en is alleen geleefd in voor zo'n korte tijd dat het hele pand is in onberispelijke staat!

Op de begane grond van het pand vindt u een grote open woon-, eet- en keukenruimte met een bijkeuken / wasruimte aan de achterkant. Deze kamer is zorgvuldig ontworpen met behulp van grote glazen openslaande deuren die zorgen voor een naadloze stroom van binnen naar buiten en laat het licht in het pand stromen. 

Op de begane grond vindt u ook een gastentoilet en een grote slaapkamer met een inloopkast en een volledig ingerichte badkamer ensuite.

Op de tweede verdieping vindt u een gastenslaapkamer met ingebouwde kasten en directe toegang tot het solarium op de bovenste verdieping. Verder langs de gang vindt u een volledig ingerichte familie badkamer en ten slotte de 3e slaapkamer in deze eigenschap die beschikt over ingebouwde kasten en een zon prive zonneterras. 

Tenslotte gaan we weer naar beneden en in de aangelegde tuin waar u een groot privé zwembad vindt, omgeven door aangelegde tuinen die voldoende ruimte bieden om te entertainen in de Spaanse zon. 

Gelegen in Benijófar, een kleine en rustige plaats aan de Costa Blanca, beschut door groene zones en sinaasappelbomen, evenals de "Lagunas" (zoutmeren) van La Mata en Torrevieja die u toelaten om te genieten van een aangenaam klimaat, zon en goede temperaturen het hele jaar door. Ideaal voor liefhebbers van buitensporten, zowel fietsen als trekking die het hele jaar door beoefend kunnen worden.

Het is gelegen tussen drie golfbanen die zijn naam verlenen: La Marquesa Golf, La Finca Golf & Spa Resort en Vistabella Golf. Deze sportliefhebbers zullen verrukt zijn over enkele onderhoudende banen en een goed ontworpen landschapsarchitectuur.

Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de prachtige stranden van Guardamar del Segura en die van Orihuela Costa, bekroond met de blauwe vlag, waar u kunt genieten van watersporten, of op het zand liggen en genieten van het uitzicht.

Dicht bij alles wat u nodig heeft: vervoer, scholen, ziekenhuizen, banken, winkels en entertainment en op slechts 10 minuten van de beroemde winkelcentra Zenia Boulevard of Habaneras en waterparken. Uw mobiliteit is gemakkelijk met toegang tot de snelweg AP7, waarmee u de luchthaven van Alicante in minder dan 30 minuten kunt bereiken

Details

Jaar 2022
Prijs €375,000
Type woning Villa
Locatie Benijofar
Provincie Alicante
Postcode 03170
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 350 m2
Bebouwde oppervlakte 125 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Tuin vooraan en opzij
  • Tuin
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Privé zwembad
  • Solarium
  • Unfurnished
  • Bijkeuken
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!