MOOI HERENHUIS GELEGEN IN LOS DOLSES Los Dolses

Ref: 510117 Rijwoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €159,950

LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES LOVELY TOWNHOUSE LOCATED IN LOS DOLSES

Omschrijving

WELCOME ESTATES bidt dit TOWNHOUSE TE KOOP aan, met een bebouwde oppervlakte van ongeveer 90m2 en voorzien van drie slaapkamers en twee volledig ingerichte familiebadkamers gelegen in de prachtige stad Los Dolses in Orihuela Costa.
Als u door de hoofdingang loopt, heeft deze woning aan uw rechterhand een slaapkamer met ingebouwde kasten, vervolgens een volledig ingerichte badkamer met douche en vervolgens door de gangen naar de open woon- en eetkamer met openslaande deuren naar een small terraces. Vervolgens vindt u de moderne kombuiskeuken die is ontworpen om de ruimte volledig te benutten.
Als u de trap op gaat, vindt u aan de linkerkant een logeerkamer, een volledig ingerichte familiebadkamer en vervolgens de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten over de volledige lengte en een eigen privéterras. Als uiteindelijk naar de bovenste verdieping gaat, vindt u het solarium waar u de hele dag van de zon kunt genieten.
De woning beschikt over een ruime voortuin die tens als oprit gebruikt kan worden. De woning heeft ook toegang tot een prachtig gemeenschappelijk zwembad.
Gelegen op minder dan 10 minutes lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars, en op minder dan 15 minuten rijden van de omliggende stranden. Dit alles is verkrijgbaar voor 159,950 euro en omvat het volgende:
Gedeeltelijk voorzien van airconditioning
Oprit
3 aparte buitenruimtes
Gemeenschappelijk zwembad

Als u op zoek bent naar een thuis ver van huis voor een geweldige prijs, dan is dit misschien iets voor u, dus neem nu contact met ons op voor meer informatie over deze fantastische mogelijkheid. Bedankt voor het kijken

Details

Prijs €159,950
Type woning Rijwoning
Locatie Los Dolses
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Terras voor en achteraan
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
 • Solarium
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!