MOOIE GERENOVEERDE APPARTEMENTEN IN MAR MENOR GOLF RESORT La Manga del Mar Menor

Ref: 658933 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €172,000

LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT LOVELY RENOVATED FRONT LINE APARTMENTS IN MAR MENOR GOLF RESORT

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €172,000
Locatie La Manga del Mar Menor
Provincie Murcia
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Type zwembad Gemeenschappelijk
Jaar
Type Appartement
Urbanisatie
Postcode
Perceel grootte 100 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
   

Omschrijving

WELCOME bij deze prachtige appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Geniet van adembenemende en verreikende uitzichten over de golfbaan en het gemeenschappelijke zwembad vanuit deze volledig gemeubileerde eigendommen die recentelijk volledig zijn gemoderniseerd door de huidige eigenaren. Het is ook volledig voorzien van airconditioning met zowel warme als koude geïntegreerde 'hotelstijl' airconditioners.

Intern, is het appartement zonnig en licht bij binnenkomst, met de belangrijkste woon-/eetkamer die uitkomt op een prachtig groot terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van het appartement. Gedeeld met de hoofdslaapkamer, zijn de uitzichten van hieruit echt bijzonder. Er is volop ruimte voor een zitgedeelte evenals een eetset, of zelfs een paar ligstoelen.

Binnen zijn beide slaapkamers dubbel van formaat en voorzien van aantrekkelijke kasten van volledige hoogte; de logeerkamer heeft het voordeel van een aangrenzende douche, terwijl de hoofdsuite het extra luxe heeft van een eigen, ruime familiebadkamer.

De keuken bevindt zich net naast de hoofdwoonruimte om een 'open plan' indeling te creëren, is modern van ontwerp en is volledig uitgerust met alle benodigde zilveren goederen. Een groot panoramisch raam vanuit de keuken kijkt uit over groene open ruimtes aan de achterzijde van het pand.

Aanvullende kenmerken zijn een toegewezen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage en zowel lift- als traptoegang. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het appartement. Dit is echt een zeer aantrekkelijk sleutelklaar eigendom waarvan wij niet verwachten dat het lang op de markt zal zijn, en daarom raden wij geïnteresseerden aan om snel contact met ons op te nemen om een vroege bezichtiging te regelen.

MAR MENOR GOLF RESORT Met uitstekende voorzieningen op een ideale locatie, biedt Mar Menor Golf Resort zijn bewoners de perfecte omgeving om te genieten van het allerbeste van het leven in deze prachtige regio.

Gelegen op minder dan tien minuten van de winkels, restaurants en bars van de historische kuuroordstad Los Alcázares - aan de oevers van het prachtige Mar Menor - profiteert het resort van het idyllische microklimaat van het gebied en biedt het rust en schoonheid te midden van een ongeëvenaarde reeks faciliteiten ter plaatse.

Kenmerken

Air conditioning, Amazing views, Balcony, Built in wardrobes, Close to amenities, Close to beach, Close to golf course, Communal garden, Community swimming pool, En-suite, Fully furnished, Gated community, Golf, Golf course views, Ground floor terrace, Off road parking, Overlooking communal pool, Terrace, White goods
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!