SLEUTELKLAAR NIEUWBOUW APPARTEMENT IN SAN JAVIER San Javier

Ref: 658540 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €141,000

KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER KEY READY NEW BUILD APARTMENT IN SAN JAVIER

Omschrijving

WELKOM presenteert deze prachtige KEY READY appartementen gelegen in San Javier met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Bij binnenkomst in het pand vindt u een grote open woonkamer, eetkamer en keuken met een eiland dat fungeert als scheidingswand. Vanuit de woonkamer vindt u openslaande deuren naar het enorme afgeschermde terras.

Verderop in het pand vindt u een logeerkamer met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte familiebadkamer en tot slot de hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite badkamer. Elke slaapkamer heeft een eigen toegang tot het gedeelde terras rondom.

Automatisch intercomsysteem

Gemotoriseerde zonwering in woon- en slaapkamers.

Installatie van geleide warme en koude airconditioning.

Witgoed in de keuken - Toestellen inbegrepen: wasmachine, inductiekookplaat, afzuigkap, oven en
magnetron in kolom, koelkast en vaatwasser.

Binnen- en buitenverlichting

San Javier biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen twee zeeën met verschillende temperaturen, zoutgehalte en golven. Bovendien hebben de speciale kwaliteiten voor watersporten en het brede scala aan recreatie- en accommodatiemogelijkheden het tot een prachtig toeristenoord gemaakt.
Beroemd om zijn zomerfestivals en zijn toewijding aan landbouw- en nautische activiteiten, San Javier, gelegen in de Mar Menor, gaat veel verder dan alleen de verwachtingen van stranden. Koele lucht en de frisse smaak van zeevruchten bieden alternatieven voor dit gebied, waarvan de belangrijkste toeristische trekpleisters Santiago de la Ribera en La Manga del Mar Menor zijn.
Naast de Middellandse Zee en op slechts 1,6 km van Mar Menor, een unieke natuurlijke omgeving met kalm, ondiep water, opent Roda Golf & Beach Resort zijn poorten in een regio die gezegend is met meer dan 250 kilometer aan mediterrane stranden en bijna 300 dagen zon per jaar, allemaal met een gemiddelde temperatuur van 21 graden.

De Costa Cálida is de ideale plek om te genieten van een exclusief paradijs met alle culturele en natuurlijke rijkdommen die de regio Murcia te bieden heeft. Het is ook een paradijs van wereldklasse voor sportliefhebbers: watersporten of een oneindig aantal activiteiten zoals zwemmen, zeilen of waterskiën, maar ook landsporten, met opties die variëren van tennis tot wandelen of golfen. Roda Golf wordt beschouwd als een van de beste golfbanen in Murcia en ligt op een paradijselijke plek waar de prachtige natuur harmonieus trilt met de kusten van de Middellandse Zee. Ze zullen je vanaf de eerste minuut alleen maar verwonderen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €141,000
Type woning Appartement
Locatie San Javier
Provincie Murcia
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 100 m2
Bebouwde oppervlakte 83 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Alarm systeem
  • Balcony
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • En-suite
  • Gesloten gemeenschap
  • Privé parking
  • Terras
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!