MODERNE APPARTEMENTEN IN ORIHUELA STAD Orihuela

Ref: 658091 Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €185,950

KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY KEY READY MODERN APARTMENTS IN ORIHUELA CITY

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOMSTGESCHENK!

We zijn erg verheugd om samen te werken met een bekende bouwer in het gebied en om u een selectie van hun eigendommen aan te bieden. Deze aanbieding is voor hun ontwikkeling in de stad Orihuela, die in totaal 10 appartementen biedt (maar er zijn er nog maar 2 over), met de volgende voordelen:

3 Slaapkamers 

Interne bouwgrootte vanaf 96m2

Begane grond, eerste, tweede, derde, vierde en penthouse-appartementen

Moderne keuken

Voorgeïnstalleerde geleide airconditioning

Wit goed in de keuken

Sleutel gereed

Het Mónica-gebouw ligt in het hart van Orihuela, een historische stad in het zuidoosten van Spanje en de hoofdstad van Vega Baja. Het heeft in totaal vijf verdiepingen, met twee woningen per verdieping, waarvan één een duplex penthouse met twee privéterrassen. Deze woningen hebben een woon/eetkamer met grote ramen die uitkijken op de straat, een Amerikaanse keuken, twee badkamers en twee of drie slaapkamers.

Orihuela heeft veel verschillende tradities. Dit is een bloeiende moderne stad met een landbouwgeschiedenis, waardevol artistiek erfgoed en talrijke monumenten. Het is ook de thuisbasis van enkele historische mediterrane architectonische juweeltjes. De stad heeft ook een verscheidenheid aan culturele attracties, zoals de internationaal bekende Heilige Week (Semana Santa) en het festival van Moren en Christenen (fiestas de Moros y Cristianos).

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €185,950
Type woning Appartement
Locatie Orihuela
Provincie Alicante
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 110 m2
Bebouwde oppervlakte 96 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Pré-installatie airconditioning
 • Solarium
 • Zuid gericht
 • Terras
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!