ONGELOOFLIJKE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN IN SAN MIGUEL DE SALINAS San Miguel de Salinas

Ref: 658603 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €264,900

INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS INCREDIBLE NEW BUILD APARTMENTS IN SAN MIGUEL DE SALINAS

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOM LANDGOEDEREN GESCHENK!

Welcome Estates is verheugd om deze prachtige nieuwbouwappartementen in San Miguel De Salinas te koop aan te bieden. Gelegen aan de rand van de stad San Miguel, op slechts een paar minuten lopen van het hart van de stad!

Een innovatief ontwerp van luxe appartementen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen en een eigen parkeerplaats binnen of buiten. Dit complex zal bestaan uit 165 appartementen, waarvan 30 penthouse-suites en zal een indrukwekkend gemeenschappelijk zwembad van 199 m2 hebben, omringd door aangelegde gemeenschappelijke tuinen!

Er zal een aantal eigenschappen zijn om uit te kiezen, waaronder de optie om een uitgebreid terras te hebben.

San Miguel de Salinas is een van die schilderachtige traditionele Spaanse dorpjes en steden net landinwaarts gelegen aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. De luchthaven die het dichtst bij San Miguel de Salinas ligt, is de luchthaven van Alicante, op vijftig minuten rijden met de auto, terwijl veel vakantiegangers ook gebruikmaken van de luchthaven van Murcia aan de oevers van de Mar Menor, op slechts dertig minuten rijden.

De badplaatsen die het dichtst bij het dorp liggen zijn Torrevieja, Playa Flamenca en La Zenia, op minder dan tien minuten rijden met de auto. De Laguna Salada Torrevieja (zoutmeer) is ideaal voor wandelexpedities en vogels spotten ligt op minder dan vijf minuten rijden.

De stad geniet van meer dan driehonderd dagen zon per jaar, dus zelfs in de winter kunt u meer zonnige dagen verwachten dan regenachtige dagen, wat perfect is om te golfen op Las Ramblas, Villamartin of Campoamor, die op minder dan vijftien minuten rijden met de auto liggen. de badplaatsen Playa Flamenca, Campomar, La Zenia en Cabo Roig

Details

Nieuwbouw? Ja
Prijs €264,900
Type woning Appartement
Locatie San Miguel de Salinas
Provincie Alicante
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 92 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Geweldig uitzicht
 • Balcony
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij het strand
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • Gesloten gemeenschap
 • Ground floor terrace
 • Privé parking
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!