VOLLEDIG GEMEUBILEERD, SLEUTELKLAAR APPARTEMENT OP 100M VAN HET STRAND San Pedro del Pinatar

Ref: 658327 Appartement met 2 slaapkamers en 1 badkamer en is geprijsd aan €159,000

FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH FULLY FURNISHED, KEY READY APARTMENT 100m FROM THE BEACH

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN 1% WELKOMSTGESCHENK!

WELCOME presenteert deze moderne KEY READY appartementen op slechts 150 meter van het strand "Playa del Mojon".

Deze unieke appartementen bieden 2 slaapkamers, beide met ingebouwde kasten, een volledig ingerichte badkamer, een open keuken/woon- en eetkamer en een eigen garage.

 Een complex in El Mojón, Costa Cálida. Gelegen in een rustige woonwijk, op slechts 100 meter van de Middellandse Zee. Dicht bij parken, sportfaciliteiten en diensten.

Playa del Mojon is een 450 meter lang strand met blauwe vlag en kiezelsteen en is het meest oostelijke strand van de gemeente Mazarron.

Slechts één sleutelklare woning beschikbaar, ontworpen in een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een ingerichte keuken, woonkamer en eetkamer. Elke maisonnette heeft een eigen parkeerplaats op het oppervlak en een terras in de tuin, zodat de zon elke dag binnenkomt.

Deze woning voldoet aan de hoogste eisen en is voorzien van:

Ingerichte keuken, met oven, kookplaten en afzuigkap
Verlichting in alle ruimtes
Gevoerde kasten met lades,
Volledig ingerichte badkamer, met badmeubel, spiegel en douchescherm
Parkeerplaats op oppervlak
Pre-installatie voor airconditioning met luchtkanalen.

Kom en geniet van het fantastische culturele en historische erfgoed van Murcia, de beroemde gastronomie, de natuur en het brede scala aan recreatieve activiteiten. Ontdek het hele jaar door een levendige, dynamische en ondernemende stad met een benijdenswaardig klimaat.
Murcia is een stad aan de Costa Calida in Zuid-Spanje, het staat bekend om zijn parken en tuinen, evenals zijn hoge belfort en de beroemde kathedraal.

Murcia is een knooppunt om te winkelen, mensen trekken naar de stad van zelfs de badplaatsen aan de noordelijke Costa Blanca om gebruik te maken van het Thader Shopping Center en Ikea.
Murcia is ook een centrum voor bezoeken aan themaparken. Terra Natura en Aqua Natura liggen ten noorden van het stadscentrum, en hoewel op een kleinere schaal dan de zusterresorts Terra Natura en Aqua Natura in Benidorm.
De regio Murcia is ook de thuisbasis van vele golfbanen, waaronder de Club de Golf. Het weer in Murcia is heet en droog tijdens de zomermaanden met temperaturen die overdag gemakkelijk oplopen tot boven de veertig graden Celsius in de maanden juli en augustus. De winters in Murcia zijn mild en redelijk droog, wat te zien is aan het dorre landschap.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2022
Prijs €159,000
Type woning Appartement
Locatie San Pedro del Pinatar
Urbanisatie Playa Del Mojon
Provincie Murcia
Postcode 35539
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Perceel grootte 87 m2

Kenmerken

  • Airconditioning
  • Geweldig uitzicht
  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Toegang voor mindervaliden
  • Ground floor terrace
  • Privé parking
  • Zeezicht
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!