SCHITTEREND APPARTEMENT OP DE BOVENVERDIEPING La Finca Golf and Spa Resort

Ref: 410494 Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €119,950

FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA FABULOUS TOP FLOOR APARTMENT FOR SALE ON LA FINCA

Omschrijving

We zijn verheugd om dit PRACHTIGE APPARTEMENT op de bovenste verdieping aan te bieden met een bebouwde oppervlakte van 70 m2 en gelegen op het bekende en gerespecteerde La Finca Golf Complex, Algorfa. Als je deze woning binnenloopt, heb je een grote open woonkamer, die goed is ingedeeld en een eethoek biedt, voor als je vrienden hebt, plus een loungeruimte om te ontspannen, aan je rechterkant heb je een open haard, die wordt gevolgd door een open keuken, die een goede ruimte biedt om te koken. Er is een boog aan de linkerkant die u naar de familiebadkamer brengt die een bad/douche heeft en een goede maat heeft. Aan de linkerkant is de logeerkamer met een tweepersoonsbed, airconditioning en inbouwkasten. Je hebt dan de hoofdslaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en de grootste van de twee is en beschikt over een plafondventilator, airconditioning, inbouwkasten en een eigen en-suite. Terug naar de lounge zijn er glazen schuifdeuren die u naar een privéterras leiden dat uitkijkt op het zwembad, wat een ideale plek is om te zitten en te ontbijten en als het te warm wordt, is er een luifel om u af te koelen, er is een trap die u naar het solarium brengt dat het grootste deel van de dag zon heeft en een ideaal gebied is om met vrienden te entertainen en uitzicht heeft over het gemeenschappelijke zwembad en naar de kust, plus een luifel en speciaal gebouwde barbecue.

Dit appartement is hoogwaardig ingericht en ligt op minder dan 5 minuten lopen van alle lokale voorzieningen, zoals restaurants, winkels en bars en is beschikbaar voor 119.950 euro en omvat het volgende:

Gedeeltelijk gemeubileerd

Overal airconditioning

Overal elektrische kachels

Muskietennetten

Luifels op Terras & Solarium

Uitzicht over het zwembad

 

Dit appartement biedt u de toekomstige eigenaar een appartement dat zich op een geweldige locatie bevindt en dat u uw nieuwe thuis in de zon kunt noemen, dus neem nu contact met ons op voor een bezichtiging - Bedankt voor het kijken!

Als je nadenkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles is, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels op een klein eindje rijden van het charmante Spaanse dorp Algorfa, het strand ligt op slechts 15 minuten afstand en de luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom niet voor uzelf komen en kijk hoe ideaal we zijn, neem nu contact met ons op om een rondleiding door het gebied te regelen en kijk wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €119,950
Type woning Appartement
Locatie La Finca Golf and Spa Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Bebouwde oppervlakte 70 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Geweldig uitzicht
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • Gemeenschappelijke tuin
 • Gemeenschappelijk zwembad
 • En-suite
 • Gesloten gemeenschap
 • Golf
 • Privé parking
 • Zicht op het gemeenschappelijk zwembad
 • Deels gemeubileerd
 • Roof terrace
 • Solarium
 • Terras
 • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!