MODERNE VILLA in CALASPARRA Calasparra

Ref: 658228 Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €309,000

MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA MODERN VILLA in CALASPARRA

Omschrijving

DEZE WONING BEVAT EEN WELKOMSCADEAU VAN 1%!

 

We zijn erg enthousiast om samen te werken met NIEUWE bouwer in CALASPARRA, in het noordwesten van de regio Murcia, en drie MODERNE STIJLVILLA'S te leveren, die ALLEMAAL gelijkvloers zijn en verschillende unieke kenmerken hebben. Deze villa heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, met een interne bebouwde oppervlakte van 117 m2 en staat op een perceel van 500 m2. Als u de villa binnenloopt, heeft u een hal, de villa is gebouwd in een L-vorm, aan uw rechterzijde loopt u naar beneden en komt u in een grote open leefruimte, aan uw rechterhand en in de hoek heeft u een moderne keuken die doorloopt goed en heeft een eilandwerkblad dat zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen de keuken en het woongedeelte, dit is een goed formaat, dat vol natuurlijk licht is door de glazen deuren die over de volledige lengte van de villa lopen, het is een geweldige ruimte om te entertainen met vrienden of familie en als de deuren open worden getrokken, voelt het bijna alsof de buitenkant gewoon samenvloeit met de binnenkant. Het terras heeft een goede afmeting en het zwembad en de tuin liggen er comfortabel in. Als u terugloopt naar de ingang en de gang, is er een gang aan de linkerkant die toegang biedt tot alle andere kamers. Ten eerste heeft u een familiedoucheruimte, gevolgd door twee ruime gastenslaapkamers, elk met ingebouwde kasten. kasten en toegang tot het terras en het zwembad, tot slot heb je de hoofdslaapkamer die de grootste is en een geweldige indeling heeft, inclusief inbouwkasten, een eigen badkamer met douche en glazen deuren naar het terras, het zwembad en de tuin.

aEen selectie witgoed inbegrepen

Voorgeïnstalleerde airconditioning met luchtkanalen

Binnen- en buitenverlichting

Elektrische zonwering

Heerlijk zwembad

Aangelegde tuinen

 

Deze locatie ligt in het binnenland en biedt u de mogelijkheid om een villa te kopen die aan uw eisen voldoet voor een zeer betaalbare prijs. Als deze stijl van onroerend goed en deze prijs uw aandacht trekt, raden wij u aan een ontmoeting met de bouwer te regelen om alle beschikbare opties om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u zoekt, dus bel ons nu om die bezichtiging te regelen – Bedankt voor het kijken!

Als je het nog steeds niet 100% zeker weet, hier is iets over CALASPARRA: het maakt deel uit van de Comarca del Noroeste, in het noordwesten van de regio Murcia, en deelt zijn grenzen met Moratalla, Cieza, Mula, Cehegín en de provincie van Albacete. Calasparra dankt zijn geschiedenis aan zijn geografie. Het wordt doorkruist door de rivieren Segura, Argos en Quípar, die een vruchtbaar landbouwgebied langs de rivier hebben gecreëerd, met een landschap van rotspartijen en diepe kloven zoals de Cañon de los Almadenes, de Cueva de los Monigotes, de Cueva del Puerto. De bergen in de Sierras van San Miguel en San José zijn omgeven door uitgestrekte vlaktes met droge landbouwlandschappen, waar tussen de wijngaarden tarwe, olijven, johannesbroodbomen en amandelen groeien. Dichter bij de waterkant genieten abrikozen, perziken, peren, appels en kersen van de voordelen van het warme Zuid-Spaanse klimaat en de irrigatie, twee factoren die ook samen Calasparra vormen. Dichtbij ligt het heiligdom van La Esperanza, uit de rotswand gesneden en gelegen in tuinen aan de rivier, een bedevaartsoord voor duizenden mensen per jaar en de thuisbasis van de Virgen de la Esperanza. Het heiligdom is elk jaar het centrum van een van de belangrijkste religieuze gelegenheden in Calasparra, de Romería de la Esperanza, hoewel de feesten die ter ere van de beschermheren van de stad worden gehouden, de Fiestas patronales de San Abdón en San Senén, ook grote menigten trekken vanwege tot de encierros of stierenrennen die een centraal onderdeel van de evenementen vormen.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2021
Prijs €309,000
Type woning Villa
Locatie Calasparra
Provincie Murcia
Postcode 30420
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Perceel grootte 500 m2
Bebouwde oppervlakte 117 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Toegang voor mindervaliden
  • Electrische rolluiken
  • En-suite
  • Terras voor en achteraan
  • Tuin voor en achteraan
  • Tuin
  • Uitzicht op de bergen
  • Privé parking
  • Één niveau
  • Pré-installatie airconditioning
  • Privé zwembad
  • Terras
  • Bijkeuken
  • Witgoed
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!

Video symbol

NEW! Video consultations

Simply click here to book a video chat! Simple, easy, friendly!