FABELACHTIGE FRONTLINE VILLA MET GEWELDIG UITZICHT Algorfa - La Finca Golf Resort

Ref: 410542 Vrijstaand huis met 4 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €474,950

FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS FABULOUS FRONTLINE VILLA WITH AMAZING VIEWS

Omschrijving

WELCOME is verheugd deze PRACHTIGE VILLA te koop aan te bieden, gelegen op het bekende en zeer gerespecteerde LA FINCA GOLF en SPA RESORT, dicht bij ALGORFA aan de COSTA BLANCA ZUID. Dit is een geweldige kans om een ​​VRIJSTAANDE VILLA in ALTEA-stijl te kopen met 4 slaapkamers op een van de meest gewilde locaties van La Finca en met frontlinie uitzicht op de 5e fairway van het La Finca Golf Resort. De villa is op het westen gelegen en heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 150m2 en staat op een royaal perceel van 500m2.

Als je het pand binnenloopt, heb je aan je rechterkant een garderobe, dan komt deze uit in een grote open woonkamer, met glazen schuifdeuren naar een hoger gelegen terras, rechts van de woonkamer, is een trap die je naar beneden brengt naar de slaapkamers, aan de linkerkant heb je een open haard, gevolgd door een eethoek, die ook glazen schuifdeuren heeft naar het bovenste terras. Aan de linkerkant van het eetgedeelte heb je een keuken van behoorlijke omvang die voldoende ruimte biedt om te koken als je vrienden hebt voor het avondeten. Door naar het bovenste terras te gaan, komt dit eigendom tot zijn recht, met het beste uitzicht dat u op La Finca zult vinden. Je hebt ruimte om buiten te dineren of een barbecue te houden met vrienden of familie en dan te kijken naar de zonsondergang en de vallei die oplicht als de duisternis begint in te trekken.

Teruglopen in de villa en naar het uiteinde van de lounge is er een wenteltrap die u naar het lagere niveau brengt. Als eerste aan uw rechterhand heeft u de eerste logeerkamer met een tweepersoonsbed, een plafondventilator, airconditioning en inbouwkasten, dit wordt dan gevolgd door een andere logeerkamer met twee eenpersoonsbedden, een plafondventilator, airconditioning en inbouwkasten. kasten, hier tegenover heb je een familiebadkamer, dit wordt dan gevolgd door de derde logeerkamer met twee eenpersoonsbedden, een plafondventilator, airconditioning en inbouwkasten. Ten slotte heb je op dit niveau de hoofdslaapkamer, als je binnenkomt, heb je kasten aan je linkerhand, gevolgd door een eigen en-suite douche en dan de hoofdslaapkamer zelf, die een plafondventilator, airconditioning en deuren naar buiten heeft naar een lager privéterras, dat een trap naar de tuin heeft. De tuin is verdeeld over betegelde gebieden en gebieden met kunstgras, plus een prachtig niervormig zwembad dat een van de grootste is die u zult vinden, er zijn twee grote palmbomen en wat beplanting om kleur toe te voegen.

Deze GEWELDIGE VILLA biedt veel extra functies, zoals:

Overal airconditioning

Overal centrale verwarming

op het westen gelegen

Volledig gemeubileerd verkocht

GEWELDIG UITZICHT

 

Deze villa is beschikbaar voor 474.950 euro, bezichtiging is alleen op afspraak, dus neem nu contact met ons op om die afspraak te maken en deze geweldige villa en het prachtige uitzicht dat daarbij hoort te zien! Als je nadenkt, waarom koos je voor La Finca? - Hier is een beetje over het complex, het is gemaakt door een zeer bekende en gerespecteerde bouwer in het gebied genaamd Quara. De golfbaan werd in 2002 geopend en heeft zichzelf bewezen als een echte golftest voor spelers van alle niveaus. Er zijn veel natuurlijke kenmerken, zoals watervallen, beekjes die door de baan stromen, dieren in het wild en een aantal fantastische uitzichten, plus de feature hole (5e hole), een par 5 met een eilandgreen. Je denkt misschien ook hoe dicht La Finca bij alles ligt, vooral als je een niet-golfer bent? La Finca heeft een ruime keuze aan bars, restaurants en winkels, het strand ligt op minder dan 20 minuten afstand, La Zenia Boulevard ligt op slechts 25 minuten afstand en beide luchthavens liggen op minder dan 45 minuten afstand, dus waarom zou u niet zelf komen kijken? hoe ideaal gelegen we zijn, neem nu contact met ons op om een ​​rondleiding door het gebied te regelen en te zien wat La Finca te bieden heeft!

Details

Jaar 2006
Prijs €474,950
Type woning Vrijstaand huis
Locatie Algorfa - La Finca Golf Resort
Provincie Alicante
Postcode 03169
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Perceel grootte 500 m2
Bebouwde oppervlakte 150 m2
Type zwembad Privé

Kenmerken

 • Airconditioning
 • Prachtig uitzicht
 • Barbecue
 • Ingebouwde kasten
 • Centrale verwarming
 • Dichtbij faciliteiten
 • Dichtbij golf
 • En-suite
 • Open haard
 • Tuin voor en achteraan
 • Tuin vooraan en opzij
 • Eerste lijn
 • Volledig gemeubileerd
 • Tuin
 • Gesloten gemeenschap
 • Golf
 • Uitzicht op de golf
 • Uitzicht op de bergen
 • Privé parking
 • Privé zwembad
 • Veiligheids grills
 • Terras
 • Witgoed