AANPASBARE DUPLEX IN GRAN ALACANT Gran Alacant

Ref: 658113 Rijwoning met 2 slaapkamers en 2 badkamers en is geprijsd aan €181,000

CUSTOMIZABLE DUPLEX IN GRAN ALACANT CUSTOMIZABLE DUPLEX IN GRAN ALACANT CUSTOMIZABLE DUPLEX IN GRAN ALACANT CUSTOMIZABLE DUPLEX IN GRAN ALACANT CUSTOMIZABLE DUPLEX IN GRAN ALACANT

Omschrijving

Deze prachtige duplex heeft veel bieden you. 

Gelegen in Gran Alacant ten zuiden van Alicante op korte afstand van het stadscentrum en op korte afstand van prachtige zandstranden, met vele bars in restaurants om uit te kiezen, op iets meer give 5 minutes met de car van de Luchthaven van Alicante.
Gelegen in de buurt van de belangrijkste kustweg met een goede toegang tot alle belangrijke vakantiebestemmingen en toeristische attracties, waaronder Alicante stad de hoofdstad van de provincie Alicante. De oude stad, Barrio de la Santa Cruz, heeft smalle straatjes, gekleurde huizen en een nachtleven. Vanaf hier leidt een lift of een steile klim naar het middeleeuwse kasteel, gelegen op een heuveltop met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zeekust.

Dit nieuwbouw herenhuis is volledig op maat gebouwd, waarbij u de indeling kiest die het beste bij u past. . U kunt kiezen uit 1 slaapkamer in 1 badkamer tot 3 slaapkamers in 2 badkamers. 
Er zijn 2 variant op de begane grond. U kunt kiezen uit een grote open woonkeuken, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, of een woonkeuken, een apart grotere keuken en een badkamer.
Er zijn 3 varianten op de eerste verdieping, een mezzanine stijl eerste verdieping met glazen balustrades waardoor het natuurlijke licht van de grote ramen beneden de ruimte vullen. Kies ervoor om deze ruimte van 26 m2 open te laten als een grote open slaapkamer, of voeg een scheidingswand toe waardoor de slaapkamer meer privé wordt met een extra badkamer waardoor er een overloop van 12.5 m2 overblijft. From 3e optie, gebruikt alle ruimte als een overloop met 2 slaapkamers at een badkamer.
Biedt ook by optie van 36m2 onderbouw.

Details

Nieuwbouw? Ja
Jaar 2023
Prijs €181,000
Type woning Rijwoning
Locatie Gran Alacant
Provincie Alicante
Postcode 03130
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Perceel grootte 65 m2
Bebouwde oppervlakte 80 m2
Type zwembad Gemeenschappelijk

Kenmerken

  • Ingebouwde kasten
  • Dichtbij faciliteiten
  • Dichtbij het strand
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • En-suite
  • Natuurpark
  • Privé parking
  • Pré-installatie airconditioning
  • Zuid gericht
  • Terras
Euro symbol

New build discount

Receive 1% cash back when buying a new build property! Apply today, do not miss out!